Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Netgear Orbi RBK30 WiFi Systeem

Netgear Orbi RBK30 WiFi Systeem

  EAN: 606449120349
  Merk: NETGEAR
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
139,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Overal WiFi in je appartement

WiFi in huis is onmisbaar geworden. Met steeds meer mensen maken we met allerlei devices gebruik van ons netwerk. En steeds vaker gelijktijdig. Daarnaast is het aantal slimme apparaten dat gebruik maakt van ons netwerk enorm toegenomen. In veel gevallen kan het bestaande WiFi-netwerk die vraag niet aan. Tijd om aan de basis te beginnen en je huis 'smart' te maken: realiseer een goed en stabiel WiFi-signaal in huis. De Netgear Orbi RBK30 Wall Plug, bestaande uit uit een basisstation en een satellietstekker, zorgt ervoor dat je voortaan overal en altijd in je appartement een krachtig WiFi-signaal hebt, óók als het netwerk flink belast wordt

Mogelijkheden

Het basisstation heeft 4 ethernet-poorten. De satelietstekker heeft er eentje. Een smart TV, een printer of andere apparaten kun je op die manier makkelijk ergens in huis aansluiten en verbinden met je netwerk. Nadat je het Orbi RBK30-basisstation aan je bestaande modem hebt gekoppeld en de satellietstekker ergens in huis via een stopcontact hebt geactiveerd is je WiFi-netwerk klaar voor gebruik. Jouw devices pakken door de unieke Triband-communicatie altijd het sterkste signaal op, waar je ook loopt in huis (1x 2.4 GHz, 2x 5 GHz). Bovendien hoort bufferen voortaan tot het verleden. In tegenstelling tot andere systemen is de satellietstekker geen versterker. Er is samen met het basisstation sprake van één WiFi-netwerk. Orbi gebruikt hiervoor SSID en de RBK30 Wall Plug levert een WiFi-snelheid tot maar liefst 5 GHz.

Kies jouw Orbi

Het Orbi RBK30-basisstation en de satellietstekker hebben samen een bereik van zo'n 200m2 en is daarmee met name geschikt voor appartementen. Plaats de satelliet centraal in je appartement, zodat je er in alle ruimtes profijt van hebt. Hoewel het signaalverlies door muren beperkt is, kan het handig zijn om het verlies te compenseren door de satelliet iets te verplaatsen. Wil je WiFi over een groter oppervlak? Breid dan je systeem verder uit met nog een Netgear Orbi-oplossing. Is het oppervlak van je huis groter of wil je een hogere snelheid? Kies dan voor de RBK40 Mini of de RBK50. De laatste heeft niet alleen een snelheid van 2.4 en 5 GHz, maar ook een extra sterk 5 GHz-signaal.

Handig om te weten

De Orbi is een unieke WiFi oplossing. De twee satellieten staan namelijk in contact met elkaar via een eigen, directe verbinding. Dit zorgt ervoor dat er nauwelijks storing of vertraging op dit kanaal te vinden is. Deze verbinding maakt de Orbi zo'n krachtige netwerkoplossing. Eindelijk genieten van jouw internetsnelheid, overal in huis.