Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Netgear Orbi RBK50 WiFi Systeem

Netgear Orbi RBK50 WiFi Systeem

  Elektronica
  EAN: 606449116366
  Merk: NETGEAR
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
359,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Overal WiFi in huis

WiFi in huis is onmisbaar geworden. Met steeds meer mensen maken we met allerlei devices gebruik van ons netwerk. En steeds vaker gelijktijdig. Daarnaast is het aantal slimme apparaten dat gebruik maakt van ons netwerk enorm toegenomen. In veel gevallen kan het bestaande WiFi-netwerk die vraag niet aan. Tijd om aan de basis te beginnen en je huis 'smart' te maken: realiseer een goed en stabiel WiFi-signaal in huis. De Netgear Orbi RBK50, bestaande uit een router en een satelliet, zorgt ervoor dat je voortaan overal en altijd in huis (zolder, kelder en tuin) een krachtig WiFi-signaal hebt, óók als het netwerk flink belast wordt.


Geen versterker maar echt een oplossing!

Zowel je router als je satelliet hebben 4 ethernet-poorten. Een smart TV, een printer of andere apparaten kun je op die manier makkelijk ergens in huis aansluiten en verbinden met je netwerk. Nadat je de Orbi RBK50 router aan je bestaande modem hebt gekoppeld en de satelliet ergens (draadloos) in huis hebt geactiveerd is je WiFi-netwerk klaar voor gebruik. Jouw devices pakken door de unieke Triband-communicatie altijd het sterkste signaal op, waar je ook loopt in huis (1x 2.4 GHz, 2x krachtig 5 GHz). Bovendien hoort bufferen voortaan tot het verleden. In tegenstelling tot andere systemen is de satelliet geen versterker. Er is samen met de router sprake van één WiFi-netwerk. Orbi gebruikt hiervoor SSID en de RBK50 levert een WiFi-snelheid tot maar liefst 5 GHz.


Kies jouw Orbi

De Orbi RBK50 router en satelliet hebben samen een bereik van zo'n 350 tot 370m2. Plaats de satelliet centraal in je huis, zodat je er in alle ruimtes profijt van hebt. Hoewel het signaalverlies door muren beperkt is, kan het handig zijn om het verlies te compenseren door de satelliet iets te verplaatsen. Wil je WiFi over een groter oppervlak? Breid dan je systeem verder uit met nog een Netgear Orbi-oplossing. Is het oppervlak van je huis kleiner of is een lagere snelheid ook goed? Kies dan voor de RBK40 Mini of de RBK30 Wall plug. De snelheid van 5 GHz bereik je alleen met apparaten die 5 GHz ondersteunen.


Handig om te weten

De Orbi is een unieke WiFi oplossing. De twee satellieten staan namelijk in contact met elkaar via een eigen, directe verbinding. Dit zorgt ervoor dat er nauwelijks storing of vertraging op dit kanaal te vinden is. Deze verbinding maakt de Orbi zo'n krachtige netwerkoplossing. Eindelijk genieten van jouw internetsnelheid, overal in huis.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Apple iPad Pro 12,9 inch (2018) WiFi 512GB Space Grey
Apple iPad Pro 12,9 inch (2018) WiFi 512GB...
1.604,-
Meer informatie
Nest Hello installatie
Nest Hello installatie
139,-
Meer informatie
Epson Expression Home XP-452 3-In-1 printer (kleur)
Epson Expression Home XP-452 3-In-1 printer...
65,-
Meer informatie
Apple iPod Touch (2019) 256GB Zilver
Apple iPod Touch (2019) 256GB Zilver
449,-
Meer informatie