Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Nokia / Withings Body - BMI Wi-Fi Slimme Weegschaal Zwart

Nokia / Withings Body - BMI Wi-Fi Slimme Weegschaal Zwart

  EAN: 3700546702518
  Merk: Nokia
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
40,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Je weegschaal als personal coach

Wie ooit gedacht heeft dat zijn weegschaal zijn persoonlijke coach zou worden, krijgt nu gelijk. De Nokia Body smart scale is een slimme weegschaal voor de hele familie. Voeg tot maximaal 8 personen toe in je Nokia Health app en je weegschaal gaat ze herkennen en monitoren. Alle gegevens worden via WiFi of Bluetooth direct gesynchroniseerd met de app op je smart device. In de app kun je ook je streefgewicht aangeven en zie je de ontwikkeling van je gewicht over een langere periode.


Extra features

De Body heeft een aantal extra functionaliteiten. De zwangerschapsmodus helpt je je ontwikkelingen te monitoren tijdens de zwangerschap. En als je baby eenmaal geboren is kun je samen met je baby op de weegschaal staan om zijn of haar gewicht te meten. De weegschaal geeft via Position Control aan of je er goed op staat, of je in het midden staat en of je gewicht goed verdeeld is. Na je meting krijg je een trend in beeld over de laatste acht metingen. Zo zie je je voortgang in één oogopslag en dat stimuleert. Op basis van deze gegevens wordt je BMI automatisch bepaald.


Handig om te weten

De Nokia Health Mate app gebruik je niet alleen voor je gewicht. In deze app laat je allerlei data en metingen samenkomen, zoals van je bloeddruk, hartslag en je activiteiten. Gebruik hiervoor onder andere ook de Nokia BPM+. De weegschaal kan ook nog het weer laten zien! De Health Mate app werkt samen met talloze andere fitness- en gezondheidsapps. Zo krijg je een goed totaalbeeld van je lijf, je activiteiten, je voeding en je gezondheid. De weegschaal werkt volledig draadloos met je app. Je hebt WiFi en/of Bluetooth nodig.