Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Nokia / Withings Home monitor

Nokia / Withings Home monitor

  Meubels
  EAN: 3700546702594
  Merk: Nokia
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
150,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Mis niets


Met de Nokia Home monitor bent u altijd thuis. De HD-beelden zijn zeer duidelijk en zorgen dat u altijd een oogje kunt houden op uw bezittingen en familieleden. De monitor waarschuwt u als er een verdacht geluid of verdachte beweging wordt gedetecteerd door u een melding naar uw smartphone te sturen: zodat u kunt reageren al naargelang de omstandigheden.


Tal van functionaliteiten


De Nokia Home monitor is echter veel meer dan een beveiligingscamera: Hij beschikt over nachtzicht, zodat u kunt zien wat er gebeurt op elk moment van de dag of nacht. Bovendien kan Nokia Home over een periode van 48 uur versneld afspelen: zodat u snel op de hoogte bent van de laatste gebeurtenissen. Bovendien kunt u de cameralens neutraliseren door de houten behuizing te draaien. Praktisch om uw privacy te beschermen wanneer u thuis bent!


Babymonitor


Nokia Home kan ook worden gebruikt als babyfoon: u kunt hem gebruiken om de kamer van uw baby in het oog te houden. U krijgt waarschuwingen op uw smartphone als uw baby huilt of beweegt en u kunt met hem of haar praten via de “Push-to-talk”-knop. De 2W-luidspreker stuurt uw woorden door naar uw oogappel. U kunt zelfs op afstand slaapliedjes afspelen!


Controle van de luchtkwaliteit


Niets ontsnapt aan de Nokia Home monitor, zelfs niet de luchtkwaliteit. Hij meet de kwaliteit van de lucht in uw woning en waarschuwt u bij verontreinigingspieken omdat hij Vluchtige Organische Stoffen (VOC's) detecteert.


Goed om te weten


De Nokia Home monitor is compatibel met iOS op iPhone, Apple TV, Apple Watch en iPad. Hij werkt ook met Android-smartphones (versie 4.4 of hoger). U hebt een WiFi-, 3G-, 4G-netwerk of Ethernetverbinding nodig. U kunt tot 20 monitors toevoegen aan uw account in de Nokia Hom app.


Met de CMOS-sensor van 5 megapixels kan de Nokia Home u dankzij de infrarood mechanische nachtzichtfilter en het 135°-gezichtsveld (zonder fisheye-effect) beelden van uitzonderlijke kwaliteit bieden. Met de gepatenteerde ePTZ-technologie kunt u het beeld verplaatsen en tot 12 keer inzoomen op de videostream. De monitor is uitgerust met technologieën voor de onderdrukking van akoestische echo's en ruisonderdrukking. De luidspreker beslaat frequenties tussen 300 en 16.000 Hz. Hij is ook uitgerust met 2 microfoons.


De monitor wordt van stroom voorzien via een micro USB-poortkabel (adapters voor het Verenigd Koninkrijk, Europa en de Verenigde Staten worden meegeleverd).


U kunt beschikken over opslagruimte op de cloud, maar u dient zich daarvoor in te schrijven op een betaald abonnement.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

ARCHOS Hello 10 Home Assistant
ARCHOS Hello 10 Home Assistant
229,-
Meer informatie
Graphite barkruk Ibride zwart
Graphite barkruk Ibride zwart
263,-
Meer informatie
WiZ Whites GU10 LED-spot
WiZ Whites GU10 LED-spot
25,-
Meer informatie
Week-End stoel Petite Friture wit
Week-End stoel Petite Friture wit
250,-
Meer informatie