Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Nokia / Withings Thermo Smart Temporal Thermometer

Nokia / Withings Thermo Smart Temporal Thermometer

  EAN: 3700546702464
  Merk: Nokia
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
100,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Revolutionair

De Thermo van Nokia is een revolutionaire infraroodthermometer. Met deze slimme thermometer is het super eenvoudig om de temperatuur van jezelf en je gezinsleden te controleren. In de handige app op je smartphone zie je alle gegevens op een rij en krijg je tips om je gezin gezond te houden.


Klinisch nauwkeurig en hygiënisch

Met de Thermo neem je de temperatuur van de temporele slagader ter hoogte van de slaap. Dit wordt algemeen beschouwd als de beste manier om temperatuurveranderingen te meten. Uitgerust met de gepatenteerde HotSpot Sensor™, vinden de 16 sensoren met meer dan 4.000 metingen in 2 seconden het warmste punt van de temporele slagader. In tegenstelling tot andere thermometers komt de Thermo niet in contact met lichaamsvloeistoffen, en hoeft dus niet te worden gereinigd na elke meting.


Op het juiste moment reageren

De metingen worden automatisch via Bluetooth gesynchroniseerd met Thermo-app. Afhankelijk van je symptomen, geeft de app je direct advies voor de behandeling van koorts. Een overzichtelijk medisch 'log' geeft een duidelijk beeld van de effectiviteit van de behandeling.


De beste bondgenoot tegen koorts

Dankzij de snelle contactloze meting neem je met de Thermo de temperatuur van je kinderen zonder dat ze het beseffen. De temperatuur is goed leesbaar in het donker. Deze slimme thermometer kan metingen van maximaal 8 verschillende gezinsleden bijhouden.