Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Nuki Fob 2.0

Nuki Fob 2.0

  Meubels
  EAN: 9120072084058
  Merk: Nuki
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
39,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Slim


De Nuki Fob is een accessoire voor je Nuki Smart Lock. Gebruik dit handige apparaatje om je Nuki Smart Lock met een druk op de knop te vergrendelen of ontgrendelen. Zijn kleine, slanke ontwerp past aan een sleutelring en glijdt makkelijk in je zak of portemonnee.


Praktisch


In tegenstelling tot een gewone sleutel kan er rechtstreeks vanaf je smartphone binnen enkele seconden toegang worden verleend of geweigerd. Als een Nuki Fob kwijt of gestolen is, kun je gewoon de toegangsrechten verwijderen totdat je hem weer terug hebt.


Goed om te weten


Als je je handen vol hebt met boodschappen, is het niet zo handig om je telefoon uit je zak te moeten vissen. En we hebben allemaal weleens onverwachts met een lege batterij gezeten (of erger nog, een verloren of kapotte telefoon!) En je oppas of oma dan? Nuki weet dat het niet altijd mogelijk of makkelijk is om een smartphone te gebruiken. Met de Nuki Fob hoef je je geen zorgen te maken dat je oma op een koude dag moeite heeft om de deur te openen - met een druk op de knop kan ze haar huis in. Je kan er zelfs een bij de buren achterlaten voor noodgevallen.
De Nuki Fob kan worden gekoppeld aan maximaal 100 Smart Locks en een Nuki Smart Lock kan worden gekoppeld aan maximaal 100 Fobs. Hij werkt op een CR1632-batterij (inbegrepen) en gebruikt Bluetooth om te communiceren met je Nuki Smart Lock. Hij is schokbestendig en IP65-water/stofresistent Hij gebruikt van End-to-End-encryptie met Challenge-Response-beveiliging, zodat je weet dat je sloten veilig zijn.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Philips Hue Color GU10 Starter Kit met dimmer
Philips Hue Color GU10 Starter Kit met dimmer
169,-
Meer informatie
Week-End vierkante tafel Petite Friture wit
Week-End vierkante tafel Petite Friture wit
650,-
Meer informatie
Foscam FI9826P Indoor IP-camera (Zwart)
Foscam FI9826P Indoor IP-camera (Zwart)
129,-
Meer informatie
Flexson Bridge Muurbeugel
Flexson Bridge Muurbeugel
19,-
Meer informatie