Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Nuki Smart Lock

Nuki Smart Lock

  Meubels
  EAN: 9120072080111
  Merk: Nuki
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
198,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Veilig en makkelijk


Sleutels zijn waardevolle bezittingen die ons toegang geven tot ons huis - maar we denken er niet altijd aan hoe belangrijk ze zijn, totdat we ze zijn vergeten! In deze tijd is het niet nodig om afhankelijk te zijn van fysieke sleutels. Met de Nuki Smart Lock betreed je een wereld van slimme technologie die je leven veiliger en makkelijker maakt.


Een slimme deur


Je deur herkent je vanaf je smartphone of -watch en opent automatisch voor jou. Ga een rondje hardlopen en laat je sleutels thuis. Bij Nuki begrijpen ze dat gemak de mens dient en dat tijd waardevol is. Dat is waarom niet alleen het gebruik, maar ook de installatie van de Nuki Smart Lock zo eenvoudig is. Wat de Nuki van andere smartlocks onderscheidt is het feit dat hij wordt geïnstalleerd op je bestaande cilinders en sloten, waardoor kosten worden bespaard en hij perfect is voor iedereen - zelfs als je niet zo handig bent! Gebruiksgemak en efficiëntie, altijd en overal. Nuki maakt het mogelijk.


Goed om te weten


Je smartphone of smartwatch gebruikt Bluetooth om met de Nuki te communiceren en toegang te geven. Je kunt de Nuki-app gebruiken om aan iedereen op elk moment onmiddellijk toegang te verlenen (of weigeren). Natuurlijk is veiligheid hier vooral belangrijk, dus gebruikt Nuki End-to-End-encriptie die ervoor zorgt dat aan de maximale veiligheidsnormen wordt voldaan. De Nuki heeft ook een aluminium deurknop om indien gewenst het slot met de hand te draaien, een knop voor gemotoriseerde vergrendeling/ontgrendeling, en een led-ring om meteen te kunnen zien of de deur op slot zit. Je kunt zelfs IFTTT gebruiken om verbinding te maken met andere services en apparaten, zodat je je huis nog verder kunt automatiseren.


Je smartphone kwijt? Frustrerend natuurlijk, maar het betekent niet dat je buitengesloten bent. Je kunt nog steeds je mechanische sleutel gebruiken, iemand anders die bevoegd is vragen om je binnen te laten (met de Nuki Bridge kan dit van waar dan ook gedaan worden), of de Nuki Fob gebruiken, een handig sleutelhangerapparaat waarmee je de deur kunt sluiten en openen zonder smartphone.


Om altijd en overal ter wereld toegang te hebben, heb je een Nuki Bridge of de Nuki Software Bridge nodig die je Smart Locks met internet verbindt om je controle te geven via de app, zelfs als je niet in de buurt van de Smart Lock bent. Laat de klusjesman binnen vanaf je werk, of de hondenoppas als je op vakantie bent. De Nuki Bridge kan op een standaard stopcontact worden aangesloten en is verkrijgbaar bij 50five. Als je echter nog ergens een oude Android smartphone hebt liggen, geef deze dan een nieuwe functie door de Nuki Software Bridge te installeren - dit werkt precies hetzelfde als de Nuki Bridge.


De Nuki Smart Lock werkt op 4 standaard AA-batterijen en de levensduur van de batterij is ongeveer 6 maanden (bij gebruik van 8 keer per dag). Hij werkt met Android 4.4 (of hoger) of iPhone 4s (of nieuwer). Je kunt tot wel 100 Smart Locks beheren vanuit de app. De Nuki Smart Lock is compatibel met deursloten met een Dubbele Europrofielcilinder met noodfunctie (zie compatibiliteitschecker als je het niet zeker weet).

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Linear tuinbank Muuto 170cm off white
Linear tuinbank Muuto 170cm off white
675,-
Meer informatie
Albert Kuip tuinstoel Zuiver wit
Albert Kuip tuinstoel Zuiver wit
20% korting!
240,- 192,-
Meer informatie
Week-End stoel met leuningen Petite Friture zwart
Week-End stoel met leuningen Petite Friture zwart
295,-
Meer informatie
Patio bank Weltevree 2-zits groen
Patio bank Weltevree 2-zits groen
1.795,-
Meer informatie