Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
One2Track Connect Touch 2-telefoonhorloge Roze

One2Track Connect Touch 2-telefoonhorloge Roze

  Elektronica
  EAN: 8719324752183
  Merk: One2track
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
90,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Het One2Track-telefoonhorloge zal je geruststellen!

Het is geruststellend om te weten waar je kind is en om je op elk moment bij ze aan te kunnen sluiten. Dankzij het Connect Touch-telefoonhorloge en de GPS-tracker zijn je kinderen nooit uit het zicht. Wat een opluchting! Als je je kinderen al eens bent kwijtgeraakt in de dierentuin, op het strand of in een attractiepark, weet je heel goed hoe snel je in paniek raakt.


Waar is mijn kind?

Dit horloge dat speciaal ontworpen is voor kinderen en is uitgerust met een GPS-tracker, is de ideale oplossing! Hij is speciaal geconfigureerd voor het Belgische netwerk.


Altijd in contact

Met de wifi/GPS-tracker weet je altijd waar je kind zich bevindt. De locatie wordt op verschillende manieren berekend: Als het kind thuis is gebruikt hij of zij jouw wifi netwerk, als je kind buiten is werkt het via GPS. De lokalisatiefoutenmarge is slechts een paar meter.


Zeer praktische extra functies

Wanneer je je simkaart installeert, kun je bellen en berichten achterlaten op het horloge van je kind. Handig als je kind net leert lezen. Het bericht laat een foto van de afzender zien, zodat je kind direct kan zien wie er belt. Je kunt ook een spraakoproep doen, maar dan moet je eerst je nummer op het horloge autoriseren. Als het horloge van je kind geen tegoed meer heeft, kun je hem op dezelfde manier opladen als elke andere telefoon. Geen extra abonnementskosten.


Het is ook mogelijk om de spionagemodus te activeren. Zo kun je luisteren naar wat er rondom je kind gebeurt. Een hele handige functie als je bezorgd bent.


Je kind zal dol zijn op de Connect Touch! Hij is spatbestendig, maar is niet waterdicht en kan niet worden ondergedompeld. Dit telefoonhorloge is verkrijgbaar in verschillende kleuren (blauw, roze of zwart).

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Apple Watch Nike Sportbandje 38mm (Zwart / Wit)
Apple Watch Nike Sportbandje 38mm (Zwart / Wit)
39,-
Meer informatie
Gardena Sproeislang 15 m
Gardena Sproeislang 15 m
33,-
Meer informatie
Apple iPad Pro 12,9 inch (2018) WiFi 1TB Space Grey
Apple iPad Pro 12,9 inch (2018) WiFi 1TB Space...
2.046,-
Meer informatie
Flexson ColourPlay Sub wit
Flexson ColourPlay Sub wit
50,-
Meer informatie