Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Pak van 4 tags voor Honeywell Evohome-beveiligingssysteem

Pak van 4 tags voor Honeywell Evohome-beveiligingssysteem

  Meubels
  EAN: 5004100969484
  Merk: Honeywell
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
20,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Je beveiligingssysteem toegankelijk voor het hele gezin.

Heb je al een Honeywell-alarmsysteem en tag-lezer, maar heb je niet genoeg tags voor alle gezinsleden?Deze 4-pack gekleurde Honeywell Evohome-tags is voor jou gemaakt!Vanaf nu zullen je kinderen en hun grootouders het alarmsysteem kunnen bedienen als jij afwezig bent: Zet het systeem op gedeeltelijk inschakelen (Bijvoorbeeld 's avonds), volledig inschakelen (als ze het huis verlaten) of op uitschakelen als ze terugkomen.Dankzij de vier kleuren zal je oudste kind zijn tag niet verwarren met die van zijn kleine zusje.


Hoe werkt het?

Je dierbaren hoeven alleen maar op de door hen gekozen knop (gedeeltelijke of volledige inschakeling, uitschakeling) op je tag-lezer te drukken en dan de tag te benaderen. Er is geen contact met de tag nodig!


Goed om te weten

Alleen deur- en raamsensoren blijven in werking als het systeem gedeeltelijk ingeschakeld is. Alle andere accessoires worden uitgeschakeld. Dit is vooral 's avonds handig!
Deze tags zijn accessoires voor het Honeywell Evohome-beveiligingssysteem. Ze kunnen niet worden gebruikt zonder hub en tag-lezer van dezelfde reeks.Hun kleuren en ontwerp (ze hebben een gat om ze aan je sleutelring te bevestigen) maken ze makkelijk te gebruiken.
Ze zijn beveiligd met een unieke code. Daardoor is het voor een ander Evohome-beveiligingssysteem onmogelijk om dat van jou te bedienen.
De tag-lezer bevat een geïntegreerde sirene die in geval van alarm af zal gaan. De lezer kan tot 10 tags herkennen.De tag-lezer communiceert met de hub via een 868 MHz-frequentie.
De tag-lezer communiceert met de hub via een 868 MHz-frequentie.Je Honeywell Evohome-beveiligingssysteem kan tot 32 accessoires ondersteunen!
Er is ook een op afstand bedienbare sleutelring beschikbaar in onze accessoirelijst, en zelfs als je een tag-lezer hebt is het altijd mogelijk om je systeem in te stellen met de Total Connect Comfort-applicatie op je smartphone.Twijfel niet om onze online winkel te bezoeken en al onze Honeywell Evohome Security-apparaten en hun mogelijkheden te ontdekken.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Trust Zigbee Dimmable GU10 Spot Warm White
Trust Zigbee Dimmable GU10 Spot Warm White
18,-
Meer informatie
OSRAM SMART+ LED-lamp GU10 TW Spot
OSRAM SMART+ LED-lamp GU10 TW Spot
25,-
Meer informatie
Linear tuinbank Muuto 110cm burnt orange
Linear tuinbank Muuto 110cm burnt orange
495,-
Meer informatie
Netatmo Welcome Camera
Netatmo Welcome Camera
179,-
Meer informatie