Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Philips Hue Bloom Smart Lamp

Philips Hue Bloom Smart Lamp

  Huis en tuin
  EAN: 8718291488668
  Merk: Philips
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
60,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Bloom smart lamp

Deze op zichzelf staande lamp is een prachtige uitbreiding op elke Philips HUE starter kit. Je hebt dus wel een starter kit nodig om deze lamp kunnen gebruiken. Deze BLOOM lamp is aan te sluiten op het HUE systeem, met vele 'connected' functionaliteiten en vele kleuren. Zet de lamp in je huiskamer om een kleurrijke ambiance the creëren. Of op je nachtkastje om geleidelijk wakker te worden. Je hebt genoeg aan je smartphone om continu de ambiance van je huiskamer, eetkamer of slaapkamer te wijzigen. Click op een van de afbeeldingen: sunset, bright forest, deep ocean en breng deze ambiance in je huis.


Nooit meer hetzelfde

Samen veranderen de lampen, de bridge en de app de manier waarop je met licht omgaat. Voor altijd. Experimenteer met tinten wit, van energiek blauwwit naar gemoedelijk geelwit. Of kies je favoriete tint in het hue spectrum.


Multifunctioneel

Hue kan je wekken. Je huis beschermen. De mooiste herinneringen oproepen. Of je stemming verbeteren. Hue kan je zelfs op de hoogte houden van het weer. Hue is niet alleen verbazingwekkend, maar ook slim. En het is op jouw maat gemaakt.


Makkelijk uit te breiden

Denk eraan dat je je hue-familie altijd kunt laten groeien. Zodra je de starterkit geinstalleerd hebt, kan je er tot maximum van 50 lampen en of armateuren aan toevoegen. Plaats de lampen op de juiste plek net zoals de eerste lampen en herken de nieuwe lampen met de app. Voeg ook andere producten toe zoals de Lux, Bloom of andere Hue lampen. Op dezelfde manier vind de centrale bridge ook Lightstrips, Bloom en Iris. Deze zijn allemaal te vinden op www.50five.com! Hou er rekening mee dat je een wifi netwerk nodig hebt en een smartphone (iOS 6.0 of nieuwer, of Android 2.3 of nieuwer) om het systeem te kunnen gebruiken.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Robomow RX50 Pro S - robotmaaier
Robomow RX50 Pro S - robotmaaier
799,-
Meer informatie
Speedcomfort Narrow Duo set (A+2xB+2xC)
Speedcomfort Narrow Duo set (A+2xB+2xC)
121,-
Meer informatie
EZVIZ C6T Beveiligingscamera
EZVIZ C6T Beveiligingscamera
99,-
Meer informatie
Nest Cam Outdoor
Nest Cam Outdoor
189,-
Meer informatie