Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Philips Hue Bridge 2.0

Philips Hue Bridge 2.0

  Meubels
  EAN: 8718696511800
  Merk: Philips
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
53,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Philips Hue

Philips Hue is veel meer dan een dimbare LED-lamp die je op afstand bedient. Aan de basis staat deze Philips Bridge, een hub die je op je router aansluit. Hue-lampen koppel je eenvoudig aan de hub en vanaf dat moment bedien je ze met Hue-schakelaars of afstandsbedieningen. Schakel moeiteloos tussen verschillende lichtrecepten en dim tot de gewenste helderheid. Gebruik de Hue app op je smartphone of tablet en bedien je systeem volledig op afstand via de app. Vertel Siri je wensen en het gebeurt!


Oneindig combineren

Kies uit 16 miljoen kleuren om jouw moment van de dag optimaal te beleven. Creëer een intieme sfeer bij een romantisch etentje of breng je kamer op kleur voor optimale concentratie. Pak je favoriete foto en neem de kleur van dat bijzondere moment over in je kamer of kantoor. Het kan met Philips Hue. Kies uit vele tinten 'wit' om bij te ontwaken, of juist bij in slaap te vallen. Wordt langzaamaan wakker met wit licht dat je geleidelijk aan wekt. Het helpt je ontspannen en te concentreren.


Smart Home

De mogelijkheden zijn oneindig: van het kiezen uit bestaande scenes tot aan het zelf programmeren van scenes. Hue maak je eenvoudig onderdeel van bijvoorbeeld Apple Homekit, je Nest-systeem of koppel je aan je 'wearables', zoals de Apple watch, Pebble en diverse fitness trackers. TV kijken, maar ook gamen wordt een kamerbrede beleving. Download geschikte apps en je verlichting reageert op jouw TV-beelden en de gebeurtenissen in je games. Nooit eerder beleefde je een programma of game zo intens!

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Trust Zigbee Dimbare LED-lamp E27 Flame
Trust Zigbee Dimbare LED-lamp E27 Flame
18,-
Meer informatie
Lois tuinstoel Woood naturel
Lois tuinstoel Woood naturel
109,-
Meer informatie
Arlo Pro Beveiligingssysteem met 4 IP-camera's
Arlo Pro Beveiligingssysteem met 4...
648,-
Meer informatie
ELRO AG40KEB digicodeblok
ELRO AG40KEB digicodeblok
49,-
Meer informatie