Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Philips Hue Bridge 2.0

Philips Hue Bridge 2.0

  Meubels
  EAN: 8718696511800
  Merk: Philips
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
53,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Philips Hue


Philips Hue is veel meer dan een dimbare LED-lamp die je op afstand bedient. Aan de basis staat deze Philips Bridge, een hub die je op je router aansluit. Hue-lampen koppel je eenvoudig aan de hub en vanaf dat moment bedien je ze met Hue-schakelaars of afstandsbedieningen. Schakel moeiteloos tussen verschillende lichtrecepten en dim tot de gewenste helderheid. Gebruik de Hue app op je smartphone of tablet en bedien je systeem volledig op afstand via de app. Vertel Siri je wensen en het gebeurt!

Oneindig combineren


Kies uit 16 miljoen kleuren om jouw moment van de dag optimaal te beleven. Creëer een intieme sfeer bij een romantisch etentje of breng je kamer op kleur voor optimale concentratie. Pak je favoriete foto en neem de kleur van dat bijzondere moment over in je kamer of kantoor. Het kan met Philips Hue. Kies uit vele tinten 'wit' om bij te ontwaken, of juist bij in slaap te vallen. Wordt langzaamaan wakker met wit licht dat je geleidelijk aan wekt. Het helpt je ontspannen en te concentreren.

Smart Home


De mogelijkheden zijn oneindig: van het kiezen uit bestaande scenes tot aan het zelf programmeren van scenes. Hue maak je eenvoudig onderdeel van bijvoorbeeld Apple Homekit, je Nest-systeem of koppel je aan je 'wearables', zoals de Apple watch, Pebble en diverse fitness trackers. TV kijken, maar ook gamen wordt een kamerbrede beleving. Download geschikte apps en je verlichting reageert op jouw TV-beelden en de gebeurtenissen in je games. Nooit eerder beleefde je een programma of game zo intens!

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Striped eetkamerstoel Magis zwart
Striped eetkamerstoel Magis zwart
337,-
Meer informatie
Industry tafel Seletti ovaal zwart
Industry tafel Seletti ovaal zwart
10% korting!
1.540,- 1.386,-
Meer informatie
LIFX Mini White & Colour WiFi Smart E27 LED Lamp
LIFX Mini White & Colour WiFi Smart E27 LED Lamp
45,-
Meer informatie
Fatboy Concrete Kussen
Fatboy Concrete Kussen
39,-
Meer informatie