Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Philips Hue Color GU10 Starter Kit met dimmer

Philips Hue Color GU10 Starter Kit met dimmer

  Huis en tuin
  EAN: 8718696748930
  Merk: Philips
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
167,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Licht uit, led-kleurenspot aan!

Licht heeft een enorme invloed op ons functioneren. Als we gaan slapen of juist wakker worden, ons moeten concentreren, rust willen nemen of juist een oppepper nodig hebben is licht heel bepalend. Ook de sfeer in huis of op kantoor wordt voor een groot deel bepaald door de kleur en de helderheid van het licht. Philips begrijpt dat al jaren en introduceerde even terug 'Philips Hue'. Met de nieuwe Starter Kit heb je altijd en overal de volledige controle over de verlichting in je huis. Een kleurenpale of een rustgevende witte tint: alles is mogelijk. De mogelijkheden zijn oneindig, van het kiezen van bestaande scènes tot aan het zelf programmeren van scenes. Hue maak je eenvoudig onderdeel van bijvoorbeeld Apple Homekit, je Nest-systeem of koppel je aan je 'wearables', zoals de Apple watch, Pebble en diverse fitness trackers.


Complete starterkit

Wil je je reguliere spotjes vervangen voor slimme led-spots? Dan is het Philips Hue GU10 White and Color startpakket, inclusief dimmer de juiste keuze! Met dit pakket ben je direct klaar om aan de slag te gaan met slimme verlichting: stel verlichtingsschema's in, kies je favoriete kleuren of laat je verlichting zelfs reageren op muziek. Met Philips Hue kan het!


Oneindig veel mogelijkheden

Philips Hue is veel meer dan een dimbare LED-lamp die je op afstand bedient. Aan de basis staat de Philips Hue Bridge, een hub die je op je router aansluit. Hue-lampen koppel je eenvoudig aan de hub en vanaf dat moment bedien je ze met de Hue-app of dimmer. Je kan de lampen zelfs met je stem bedienen via Siri. Ook kunnen je je verlichting afstemmen op Philips Ambilight of je lampen laten reageren op muziek, of zelfs op games, met apps van derde partijen. De mogelijkheden zijn oneindig: laat bijvoorbeeld bepaalde lampen aan gaan op bepaalde momenten, word gewekt met de kleur van de zonsopgang en kies voor elk moment de kleur die bij je activiteit of humeur past. Of laat andere smart home producten je verlichting aansturen: laat bijvoorbeeld alle lampen fel branden als de Nest Protect slimme rookmelder rook waarneemt. Zo word je gewekt en kun je altijd zien waar je heen moet als het donker is.


Waar bestaat de starterkit uit

Je ontvangt 3 Philips Hue GU10 led-kleurenspots, die in een standaard GU10 fitting passen en 16 miljoen kleuren kunnen aannemen. Ze zijn energiezuinig (A+), hebben een wattage van 6,5W en leveren maximaal 250 lumen. Je hebt een Philips Hue Bridge nodig om je lampen met de Hue app te bedienen, dus die krijg je ook. Daarnaast vind je ook een dimmer in dit pakket om even snel je lampen aan/uit te zetten of te dimmen, zonder de app te hoeven opstarten. Het grote voordeel van dit pakket is dat je deze gemakkelijk uit kan breiden met diverse producten van Philips Hue: losse lampen met diverse fittingen, met kleur of alleen (warm) wit of andere Hue producten zoals een Led-lichtstrip of de Philips Bloom. Al deze producten kunnen gemakkelijk worden aangesloten op de Hue Bridge en zijn te bedienen met de app.


Handig om te weten

Ook lampen van Trust Zigbee en Innr kunnen worden aangesloten op de Philips Hue Bridge. Let echter wel op dat de kleuren van die merken soms verschillen met die van Philips Hue zelf. Als je lampen van andere merken aansluit, zorg er dan voor dat je deze in een andere ruimte gebruikt dan waar je de Philips Hue lampen hebt geplaatst. Een stabiel Wifi-netwerk is vereist om dit systeem goed te laten werken.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

WOLF-Garten Maaiaccessoire - Perimeterpinnen (50st.)
WOLF-Garten Maaiaccessoire - Perimeterpinnen...
11,-
Meer informatie
BLAUPUNKT BLUEBOT XEASY Robotstofzuiger
BLAUPUNKT BLUEBOT XEASY Robotstofzuiger
248,-
Meer informatie
EVE Flare - Draagbare slimme LED lamp voor Apple Homekit
EVE Flare - Draagbare slimme LED lamp voor...
89,-
Meer informatie
Ring Verwisselbare Accu
Ring Verwisselbare Accu
25,-
Meer informatie