Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Philips Hue Draadloze Dimmer Set E27

Philips Hue Draadloze Dimmer Set E27

  Huis en tuin
  EAN: 8718696452523
  Merk: Philips
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
25,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

De perfecte start voor connected verlichting

Maak een eerste stap naar 'smart home' met verlichting van Philips Hue. Bespaar op je energiekosten en verhoog de sfeer en het comfort in huis. Gewoon door één simpele aankoop: de Philips Hue Dimming Kit. Deze startset bestaat uit een draadloze afstandsbediening en een Hue White losse E27 LED-lamp, waarmee je de meest gangbare (gloei)lamp kunt vervangen. De LED-lamp is zeer energiezuinig, dimbaar en geeft warm wit licht (2700k). Schakel je Philips Hue-verlichting aan of uit en dim naar de gewenste helderheid.


Dimmer

Per Dimmer Switch bedien je tot maximaal 10 lampen gelijktijdig. Leg 'm op tafel of plaats 'm in de magnetische wandhouder. De afstandsbediening is volledig draadloos, heeft een groot bereik en kun je daardoor overal in huis gebruiken. De set neem je direct in gebruik. Een 'Bridge' of smart device zijn niet nodig om je lamp(en) te bedienen.


Uitbreiden!

Het kan nog mooier. De dimming kit kun je ook gebruiken als een opstap naar meer Philips Hue in huis, als onderdeel van jouw smart home systeem en bediend via de app op jouw smart device. Koppel slimme oplossingen aan je app, stel scenario's op, etc. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan. Als je dat wil, dan heb je de Hue Bridge nodig. Hier koppel je tot maar liefst 50 lampen en 12 HUE-accessoires aan. Heb je al een Bridge en andere Hue-producten? Dan breid je met deze set je systeem uit met een extra lamp en een draadloze fraai vormgegeven afstandsbediening. Handig voor andere gezinsleden of gasten die je lamp ook willen bedienen en geen toegang hebben tot de app.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

ELRO AG4000 alarmsysteem
ELRO AG4000 alarmsysteem
139,-
Meer informatie
Neato Botvac D6 Connected Robotstofzuiger
Neato Botvac D6 Connected Robotstofzuiger
649,-
Meer informatie
Smanos K1 Smart Home beveiligingssysteem DIY Kit
Smanos K1 Smart Home beveiligingssysteem DIY Kit
199,-
Meer informatie
Honeywell Evohome glasbreukdetector
Honeywell Evohome glasbreukdetector
70,-
Meer informatie