Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Philips Hue Iris Clear Smart lamp

Philips Hue Iris Clear Smart lamp

  Meubels
  EAN: 8718291480310
  Merk: Philips
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
72,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Prachtige uitbreiding

Deze opzichzelf staande lamp is een prachtige uitbreidding op elke Philips HUE starter kit. Je hebt dus wel een starter kit nodig om deze lamp kunnen gebruiken. De Iris lamp heeft alle voordelen van het HUE systeem, met de vele 'connected' functionaliteiten en de vele kleuren en daarnaast een zeer mooi en onderscheidend design. De Iris staat op je bureau, een kastje of op de grond en projecteert de meest fantastische kleuren op je muur en plafond.


Multifunctioneel

Experimenteer met tinten wit, van energiek blauwwit naar gemoedelijk geelwit. Of kies je favoriete tint in het hue spectrum. Hue kan je wekken. Je huis beschermen. De mooiste herinneringen oproepen. Of je stemming verbeteren. Hue kan je zelfs op de hoogte houden van het weer. Hue is niet alleen verbazingwekkend, maar ook slim. En het is op jouw maat gemaakt.


Toegankelijk

Denk eraan dat je je hue-familie altijd kunt laten groeien. Zodra je de starterkit geinstalleerd hebt, kan je er tot maximum van 50 lampen en of armateuren aan toevoegen. Plaats de lampen op de juiste plek net zoals de eerste lampen en herken de nieuwe lampen met de app. Voeg ook andere producten toe zoals de Lux, Bloom of andere Hue lamepen. Op dezelfde manier vind de centrale bridge ook Lightstrips, Bloom en Iris. Deze zijn allemaal te vinden op www.50five.com! Hou er rekening mee dat je een wifi netwerk nodig hebt en een smartphone (iOS 6.0 of nieuwer, of Android 2.3 of nieuwer) om het systeem te kunnen gebruiken.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Dodo kinderstoel Magis Me Too geel
Dodo kinderstoel Magis Me Too geel
169,-
Meer informatie
Flexson PLAY:1 Verlengkabel wit (3m)
Flexson PLAY:1 Verlengkabel wit (3m)
17,-
Meer informatie
Nokia / Withings Home monitor
Nokia / Withings Home monitor
150,-
Meer informatie
Elgato Eve Smoke Rookmelder
Elgato Eve Smoke Rookmelder
120,-
Meer informatie