Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Philips Hue Lichtstrip v2 White and Color Ambiance

Philips Hue Lichtstrip v2 White and Color Ambiance

  EAN: 8718696129388
  Merk: Philips
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
67,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Verlicht en kleur je meubels, kastjes, koven en trappen


Ontdek een nieuwe dimensie als het gaat om het creëren van sfeer in je kamer of kantoor. Letterlijk! Met de komst van Philips Hue zijn er oneindig veel manieren om het licht in jouw kamer volledig aan te laten sluiten op jouw moment. Philips Hue heeft bovendien 'biologische' voordelen: het beïnvloedt je stemming, gedrag, alertheid en routines. Buig de LED-lightstrip van 2 meter in alle gewenste vormen en gebruik de zelfklevende tape aan de achterzijde om je verlichting te bevestigen. Is de lightstrip te lang? Knip 'm dan op maat op één van de knipmarkeringen. Vind je 'm te kort? Verleng dan tot maar liefst tien meter. Vanaf de eerste tot de laatste strip volledig constante kleuren!


Flexibele, kleurrijke en heldere lichtbron


Creëer extra sfeer die aansluit bij elke stemming en bij elk moment van de dag. Achter meubels, in koven, boven kastjes en bijvoorbeeld als oriëntatiemiddel in het trappenhuis. De dimbare lightstrip heeft een hoge opbrengst (1600 lumen) en een uitstekende lichtspreiding over de gehele lengte. Genoeg om jouw wanden te betoveren met 16 miljoen kleuren. Speel, fantaseer en realiseer dingen met licht die niet eerder mogelijk waren.


De mogelijkheden


Philips Hue is veel meer dan dimbare LED-verlichting die je op afstand bedient. Aan de basis staat de Philips Bridge, een hub die je op je router aansluit. Hue-verlichting koppel je eenvoudig aan de hub en vanaf dat moment bedien je ze met Hue-schakelaars of afstandsbedieningen. Schakel moeiteloos tussen verschillende lichtrecepten en dim tot de gewenste helderheid. Gebruik de Hue app op je smartphone of tablet en bedien je systeem volledig op afstand. Vertel Siri je wensen en het gebeurt! De mogelijkheden zijn oneindig: van het kiezen uit bestaande scenes tot aan het zelf programmeren van scenes. Hue maak je eenvoudig onderdeel van bijvoorbeeld Apple Homekit, je Nest-systeem of koppel je aan je 'wearables', zoals de Apple watch, Pebble en diverse fitness trackers.