Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Philips Hue Lichtstrip v2 White and Color Ambiance

Philips Hue Lichtstrip v2 White and Color Ambiance

  Huis en tuin
  EAN: 8718696129388
  Merk: Philips
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
66,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Verlicht je meubels, kastjes en trappen

Ontdek een nieuwe dimensie als het gaat om sfeer in je kamer of kantoor. Letterlijk! Met de komst van Philips Hue zijn er oneindig veel manieren om het licht in jouw kamer volledig aan te laten sluiten op het moment. Philips Hue heeft bovendien 'biologische' voordelen: het heeft invloed op je stemming, gedrag, alertheid en routines. Buig de LED-strip van 2 meter in alle gewenste vormen en gebruik de zelfklevende tape aan de achterzijde om de verlichting te bevestigen. Is de LED-strip te lang? Dan knip je 'm gemakkelijk op maat op 1 van de knipmarkeringen. Als de strip te kort is, kan je deze makkelijk verlengen tot maar liefst 10 meter. Vanaf de eerste tot de laatste strip volledig constante kleuren!


Flexibele, kleurrijke en heldere lichtbron

Laat de sfeer perfect aansluiten bij jouw stemming en bij elk moment van de dag. Achter meubels, boven kastjes of in het trappenhuis. De dimbare LED-strip heeft een hoge lichtopbrengst van 1600 lumen en een uitstekende lichtspreiding over de gehele lengte. Genoeg om jouw muren te betoveren met 16 miljoen kleuren. Speel, fantaseer en realiseer dingen met licht die voorheen niet mogelijk waren.


De mogelijkheden

Philips Hue is meer veel meer dan dimbare LED-verlichting die je op afstand bedient. Aan de basis staat de Philips Hue bridge, een hub die je met je router verbindt. Hue-verlichting koppel je eenvoudig aan de hub en vanaf dat moment bedien je ze met Hue-schakelaars of afstandsbedieningen. Schakel moeiteloos tussen verschillende lichtrecepten en dim tot de gewenste helderheid. Gebruik de Hue app op je smartphone of tablet en bedien je systeem volledig op afstand. Vertel Siri je wensen en het gebeurt! De mogelijkheden zijn oneindig: van het kiezen uit bestaande scenes tot het zelf programmeren van scenes. Hue maak je eenvoudig onderdeel van bijvoorbeeld Apple Homekit, je Nest-systeem of koppel je aan je 'wearables' zoals de Apple Watch, Pebble of fitness tracker.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

WOLF-Garten Vervangingsmes voor Loopo M grasmaaier
WOLF-Garten Vervangingsmes voor Loopo M grasmaaier
53,-
Meer informatie
EZVIZ Slimme Stekker
EZVIZ Slimme Stekker
20,-
Meer informatie
EVE Thermo 2-pack - Slimme radiatorthermostaat voor Apple Homekit
EVE Thermo 2-pack - Slimme radiatorthermostaat...
109,-
Meer informatie
Gardena Smart Sileno+ R160Li Robotmaaier
Gardena Smart Sileno+ R160Li Robotmaaier
1.499,-
Meer informatie