Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Philips Hue White Ambiance E14 LED-lamp

Philips Hue White Ambiance E14 LED-lamp

  Meubels
  EAN: 8718696695203
  Merk: Philips
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
28,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

De tint wit van jouw moment

Wit is er in allerlei tinten. Hoe je de dag beleeft en hoeveel je doet hangt voor een belangrijk deel samen met de kleur en de helderheid van het licht. Als we gaa slapen of juist wakker worden, ons moeten concentreren, rust willen nemen of juist een oppepper nodig hebben is licht heel bepalend. Philips begrijpt dat al jaren en introduceerde even terug 'Philips Hue.' Met de White Ambiance E14 LED-kaarslamp, start je met Philips Hue en met wit licht dat past bij jouw moment van de dag.


Meer dan licht

Philips Hue is veel meer dan een dimbare LED-lamp die je op afstand bedient. Aan de basis staat de Philips Hue bridge, een hub die je verbindt met jouw router. Hue-lampen koppel je eenvoudig aan de hub en vanaf dat moment bedien je ze met Hue-schakelaars en afstandsbedieningen. Schakel moeiteloos tussen verschillende lichtrecepten en dim tot de gewenste helderheid. Gebruik de Hue app op je smartphone of tablet en bedien je systeem volledig op afstand via de app. Vertel Siri je wensen en het gebeurt! De mogelijkheden zijn oneindig, van het kiezen uit bestaande scenes tot aan het zelf programmeren van scenes. Hue maak je eenvoudig onderdeel van bijvoorbeeld Apple Homekit, je Nest-systeem of koppel je aan wearables zoals de Apple Watch, Pebble of diverse fitness trackers.


Automatisch

Kies per ruimte wanneer de lamp aa of uit gaat. Op een vast tijdstip, of zelfs op basis van geofencing: aan als je in de buurt bent en uit als je er niet bent. Ontwaak langzaam op een natuurlijke manier met een lamp die geleidelijk aangaat en die 's-avonds jusit geleidelijk dimt. Controleer waar je ook bent via de app de status van de lampen en stel bij als je dat wil. Hue levert je niet alleen comfort op, maar is zeker ook een effectief middel voor inbraakpreventie!


Handig om te weten

Philips Hue is bijzonder gebruiksvriendelijk en zeer snel en eenvoudig te installeren. Voor Hue zijn er ontzettend veel apps te vinden en op basis van API laat je ook andere apps met je Hue app samenwerken. Denk aan disco-effecten: koppel je muziek aan de verlichting voor een spetterende ervaring! Om de Hue bridge aan te sluiten heb je een vrij ethernetpoort in je router nodig.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Metsu bistrotafel Zuiver wit
Metsu bistrotafel Zuiver wit
15% korting!
259,- 220,-
Meer informatie
Week-End salontafel Petite Friture wit
Week-End salontafel Petite Friture wit
345,-
Meer informatie
Gong
Gong
39,-
Meer informatie
Gigaset Smart Home Raamsensor
Gigaset Smart Home Raamsensor
40,-
Meer informatie