Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Philips Hue White Ambiance E14 LED-lamp (2-pack)

Philips Hue White Ambiance E14 LED-lamp (2-pack)

  Huis en tuin
  EAN: 8718696695265
  Merk: Philips
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
53,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

De tint wit van jouw moment

Wit is er in allerlei tinten. Hoe je de dag beleeft en hoeveel je doet hangt voor een belangrijk deel samen met de kleur en de helderheid van het licht. Als we gaan slapen of juist wakker worden, ons moeten concentreren, rust willen nemen of juist een oppepper nodig hebben is licht heel bepalend. Philips begrijpt dat al jaren en introduceerde even terug 'Philips Hue'. Met de White Ambiance E14 LED-kaarslamp, start je én met Philips Hue én met wit licht dat past bij jouw moment van de dag.


Meer dan licht

Philips Hue is veel meer dan een dimbare LED-lamp die je op afstand bedient. Aan de basis staat de Philips Bridge, een hub die je op je router aansluit. Hue-lampen koppel je eenvoudig aan de hub en vanaf dat moment bedien je ze met Hue-schakelaars of afstandsbedieningen. Schakel moeiteloos tussen verschillende lichtrecepten en dim tot de gewenste helderheid. Gebruik de Hue app op je smartphone of tablet en bedien je systeem volledig op afstand via de app. Vertel Siri je wensen en het gebeurt! De mogelijkheden zijn oneindig, van het kiezen uit bestaande scenes tot aan het zelf programmeren van scenes. Hue maak je eenvoudig onderdeel van bijvoorbeeld Apple Homekit, je Nest-systeem of koppel je aan je 'wearables', zoals de Apple watch, Pebble en diverse fitness trackers.


Automatisch

Kies per ruimte wanneer je lamp aan of uit gaat. Op een vast tijdstip, of zelfs op basis van geofencing: aan als je in de buurt bent en uit als je er niet bent. Ontwaak langzaam op een natuurlijke manier met een lamp die geleidelijk aangaat en die 's-avonds juist geleidelijk aan dimt. Controleer waar je ook bent via de app de status van je lampen en stel bij als je dat wil. Hue levert je niet alleen comfort op, maar is zeker ook een effectief middel voor inbraakpreventie!


Handig om te weten

Philips Hue is bijzonder gebruiksvriendelijk en zeer snel en eenvoudig te installeren. Voor Hue zijn er ontzettend veel apps te vinden en op basis van API laat je ook andere apps met je Hue app samenwerken. Denk aan disco-effecten: koppel je muziek aan je verlichting, Sunn voor Philips Hue (beter slapen en overdag alerter zijn), Sunrise en Sunset (maak van je lamp een persoonlijke zon), Sleep Cycle alarmklok (wekt je in je lichtste slaap), Om de Hue Bridge aan te sluiten heb je een vrije ethernetpoort op je router nodig.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Niko Dimschakelaar voor Philips Hue Original Cream
Niko Dimschakelaar voor Philips Hue Original Cream
57,-
Meer informatie
Honeywell Evohome Multizone Thermostaat (On/Off)
Honeywell Evohome Multizone Thermostaat (On/Off)
299,-
Meer informatie
Nedis WiFi Slimme Sirene
Nedis WiFi Slimme Sirene
40,-
Meer informatie
Gardena Sileno City 250 Robotmaaier
Gardena Sileno City 250 Robotmaaier
699,-
Meer informatie