Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Philips Hue White and Color Lichtstrip Plus uitbreiding

Philips Hue White and Color Lichtstrip Plus uitbreiding

  Meubels
  EAN: 8718696129555
  Merk: Philips
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
23,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Verlicht en kleur je meubels, kastjes en trappen


Ontdek een nieuwe dimensie als het gaat om het creëren van sfeer in je kamer of kantoor. Letterlijk! Met de komst van Philips Hue zijn er oneindig veel manieren om het licht in jouw kamer volledig aan te laten sluiten op jouw moment. Philips Hue heeft bovendien 'biologische' voordelen: het beïnvloedt je stemming, gedrag, alertheid en routines


Sfeer


Creëer extra sfeer die aansluit bij elke stemming en bij elk moment van de dag. Achter meubels, in koven, boven kastjes en bijvoorbeeld als oriëntatiemiddel in het trappenhuis. De dimbare lightstrip heeft een hoge opbrengst (1600 lumen) en een uitstekende lichtspreiding over de gehele lengte. Genoeg om jouw wanden te betoveren met 16 miljoen kleuren. Speel, fantaseer en realiseer dingen met licht die niet eerder mogelijk waren.


De mogelijkheden


De eveneens verkrijgbare Hue LED-lightstrip van twee meter buig je in alle gewenste vormen en bevestig je door middel van de zelfklevende tape aan de achterzijde. Met deze lightstrip verleng je die bestaande lightstrip met één meter tot maximaal tien meter. Is de lightstrip te lang? Knip 'm dan op maat op één van de knipmarkeringen. Philips Hue is veel meer dan dimbare LED-verlichting die je op afstand bedient. Aan de basis staat de Philips Bridge, een hub die je op je router aansluit. Hue-verlichting koppel je eenvoudig aan de hub en vanaf dat moment bedien je ze met Hue-schakelaars of afstandsbedieningen. Schakel moeiteloos tussen verschillende lichtrecepten en dim tot de gewenste helderheid. Gebruik de Hue app op je smartphone of tablet en bedien je systeem volledig op afstand. Vertel Siri je wensen en het gebeurt! De mogelijkheden zijn oneindig: van het kiezen uit bestaande scenes tot aan het zelf programmeren van scenes. Hue maak je eenvoudig onderdeel van bijvoorbeeld Apple Homekit, je Nest-systeem of koppel je aan je 'wearables', zoals de Apple watch, Pebble en diverse fitness trackers.


Entertainment


TV kijken, maar ook gamen wordt een kamerbrede beleving. Download geschikte apps en je verlichting reageert op jouw TV-beelden en de gebeurtenissen in je games. Nooit eerder beleefde je een programma of game zo intens!


Automatisch schakelen


Kies per ruimte wanneer je lamp aan of uit gaat. Op een vast tijdstip, of zelfs op basis van geofencing: aan als je in de buurt bent en uit als je er niet bent. Ontwaak langzaam op een natuurlijke manier met een lamp die geleidelijk aangaat en die 's-avonds juist geleidelijk aan dimt. Controleer waar je ook bent via de app de status van je lampen en stel bij als je dat wil. Hue levert je niet alleen comfort op, maar is zeker ook een effectief middel voor inbraakpreventie!


Handig om te weten


Deze lightstrip is een uitbreiding van één meter op de Philips Hue LED-lightstrip van 2 meter. Philips Hue is bijzonder gebruiksvriendelijk en zeer snel en eenvoudig te installeren. Voor Hue zijn er ontzettend veel apps te vinden en op basis van API laat je ook andere apps met je Hue app samenwerken. Denk aan disco-effecten: koppel je muziek aan je verlichting, Sunn voor Philips Hue (beter slapen en overdag alerter zijn), Sunrise en Sunset (maak van je lamp een persoonlijke zon), Sleep Cycle alarmklok (wekt je in je lichtste slaap), enz. Om de Hue Bridge aan te sluiten heb je een vrije ethernetpoort op je router nodig.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Striped voetenbankje Magis wit
Striped voetenbankje Magis wit
290,-
Meer informatie
ELRO DVC040IP video-interphonesysteem met draadloze gong
ELRO DVC040IP video-interphonesysteem met...
119,-
Meer informatie
Philips Hue White Ambiance E14 LED-lamp
Philips Hue White Ambiance E14 LED-lamp
28,-
Meer informatie
Honeywell Lyric C1 Wifi Beveiligingscamera
Honeywell Lyric C1 Wifi Beveiligingscamera
109,-
Meer informatie