Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Philips Hue White & Color E14 LED-lamp

Philips Hue White & Color E14 LED-lamp

  Huis en tuin
  EAN: 8718696695166
  Merk: Philips
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
50,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Oneindig combineren in kleur

Kiezen uit 16 miljoen kleuren om jouw moment van de dag optimaal te beleven. Een intieme sfeer bij een romantisch etentje, of breng je kamer op kleur voor optimale concentratie. Pak je favoriete foto en neem de kleur van de bijzondere moment over in je kamer of kantoor. Het kan met Philips Hue. De Philips Hue E14 Color LED-lamp heeft rijke, diepe kleuren en een ingebouwde dimmer voor de perfecte sfeer in huis. Kies uit vele tinten wit om bij te ontwaken, of juist bij in slaap te vallen. Wordt langzaamaan wakker met wit licht dat je geleidelijk wekt. Het helpt je te ontspannen en te concentreren.


De mogelijkheden

Philips Hue is veel meer dan een dimbare LED-lamp die je op afstand bedient. Aan de basis staat de Philips bridge, een hub die je op je router aansluit. Hue-lampen koppel je eenvoudig aan de hub en vanaf dat moment bedien je ze met Hue-schakelaars of afstandsbedieningen. Schakel moeiteloos tussen verschillende lichtrecepten en dim tot de gewenste helderheid. Gebruik de Hue app op je smartphone of tablet en bedien je systeem volledig op afstand via de app. Vertel Siri je wensen en het gebeurt! De mogelijkheden zijn oneindig: van het kiezen uit bestaande scenes tot aan het zelf programmeren van scenes. Hue maak je eenvoudig onderdeel van bijvoorbeeld Apple Homekit, je Nest-systeem of koppel je aan 'wearables' zoals de Apple Watch, Pebble en diverse fitness trackers.


Entertainment

TV kijken, maar ook gamen wordt een kamerbrede beleving. Download geschikte apps en je verlichting reageert op jouw TV-beelden en de gebeurtenissen in je games. Nooit eerder beleefde je een programma of game zo intens!


Automatisch schakelen

Kies per ruimte wanneer de lamp aan of uit gaat. Op een vast tijdstip, of zelfs op basis van geofencing: aan als je in de buurt bent en uit als je er niet bent. Ontwaak langzaam op een natuurlijke manier met een lamp die geleidelijk aangaat en die 's-avonds juist geleidelijk dimt. Controleer waar je ook bent via de app de status van je lampen en stel bij als je dat wil. Hue levert niet alleen comfort op, maar is zeker ook een effectief middel voor inbraakpreventie!


Handig om te weten

Philips Hue is bijzonder gebruiksvriendelijk en zeer snel en eenvoudig te installeren. Voor Hue zijn er ontzettend veel apps te vinden en op basis van API laat je ook andere apps met je Hue app samenwerken. Denk aan disco-effecten: koppel je muziek aan je verlichting voor een spetterende ervaring. Om de Philips Hue bridge aan te sluiten je heb een vrije ethernetpoort in je router nodig.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Ring Verwisselbare Accu
Ring Verwisselbare Accu
25,-
Meer informatie
Smanos MD2300 Bewegingssensor
Smanos MD2300 Bewegingssensor
35,-
Meer informatie
KlikAanKlikUit LED Spot MR16
KlikAanKlikUit LED Spot MR16
10,-
Meer informatie
Somfy Protect Home Alarm
Somfy Protect Home Alarm
375,-
Meer informatie