Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Philips Hue White & Color E14 LED-lamp

Philips Hue White & Color E14 LED-lamp

  Meubels
  EAN: 8718696695166
  Merk: Philips
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
49,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Oneindig combineren in kleur


Kiezen uit 16 miljoen kleuren om jouw moment van de dag optimaal te beleven. Creëer een intieme sfeer bij een romantisch etentje of breng je kamer op kleur voor optimale concentratie. Pak je favoriete foto en neem de kleur van dat bijzondere moment over in je kamer of kantoor. Het kan met Philips Hue. De Philips Hue E14 color LED-lamp heeft rijke, diepe kleuren voor de beste sfeer in huis en een ingebouwde dimmer. Kies uit vele tinten 'wit' om bij te ontwaken, of juist bij in slaap te vallen. Wordt langzaamaan wakker met wit licht dat je geleidelijk aan wekt. Het helpt je ontspannen en te concentreren.

De mogelijkheden


Philips Hue is veel meer dan een dimbare LED-lamp die je op afstand bedient. Aan de basis staat de Philips Bridge, een hub die je op je router aansluit. Hue-lampen koppel je eenvoudig aan de hub en vanaf dat moment bedien je ze met Hue-schakelaars of afstandsbedieningen. Schakel moeiteloos tussen verschillende lichtrecepten en dim tot de gewenste helderheid. Gebruik de Hue app op je smartphone of tablet en bedien je systeem volledig op afstand via de app. Vertel Siri je wensen en het gebeurt! De mogelijkheden zijn oneindig: van het kiezen uit bestaande scenes tot aan het zelf programmeren van scenes. Hue maak je eenvoudig onderdeel van bijvoorbeeld Apple Homekit, je Nest-systeem of koppel je aan je 'wearables', zoals de Apple watch, Pebble en diverse fitness trackers.

Entertainment


TV kijken, maar ook gamen wordt een kamerbrede beleving. Download geschikte apps en je verlichting reageert op jouw TV-beelden en de gebeurtenissen in je games. Nooit eerder beleefde je een programma of game zo intens!

Automatisch schakelen


Kies per ruimte wanneer je lamp aan of uit gaat. Op een vast tijdstip, of zelfs op basis van geofencing: aan als je in de buurt bent en uit als je er niet bent. Ontwaak langzaam op een natuurlijke manier met een lamp die geleidelijk aangaat en die 's-avonds juist geleidelijk aan dimt. Controleer waar je ook bent via de app de status van je lampen en stel bij als je dat wil. Hue levert je niet alleen comfort op, maar is zeker ook een effectief middel voor inbraakpreventie!

Handig om te weten


Philips Hue is bijzonder gebruiksvriendelijk en zeer snel en eenvoudig te installeren. Voor Hue zijn er ontzettend veel apps te vinden en op basis van API laat je ook andere apps met je Hue app samenwerken. Denk aan disco-effecten: koppel je muziek aan je verlichting, Sunn voor Philips Hue (beter slapen en overdag alerter zijn), Sunrise en Sunset (maak van je lamp een persoonlijke zon), Sleep Cycle alarmklok (wekt je in je lichtste slaap), enz. Om de Hue Bridge aan te sluiten heb je een vrije ethernetpoort op je router nodig.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Philips Hue Bridge 2.0
Philips Hue Bridge 2.0
53,-
Meer informatie
Uncle Jim fauteuil Kartell wit
Uncle Jim fauteuil Kartell wit
478,-
Meer informatie
Fatboy Concrete Kussen
Fatboy Concrete Kussen
39,-
Meer informatie
Fatboy Concrete Kussen
Fatboy Concrete Kussen
39,-
Meer informatie