Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Philips Hue White E27 Starter Kit met dimmer

Philips Hue White E27 Starter Kit met dimmer

  Meubels
  EAN: 8718696728987
  Merk: Philips
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
84,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

De kracht van wit licht

Licht heeft een enorme invloed op ons functioneren. Als we gaan slapen of juist wakker worden, ons moeten concentreren, rust willen nemen of juist een oppepper nodig hebben is licht heel bepalend. Ook de sfeer in huis of op kantoor wordt voor een groot deel bepaald door de kleur en de helderheid van het licht. Philips begrijpt dat al jaren en introduceerde even terug 'Philips Hue'. Met de nieuwe White Starter Kit heb je altijd en overal de volledige controle over de witte verlichting in je huis.


Veelzijdig

Philips Hue is veel meer dan een dimbare LED-lamp die je op afstand bedient. Aan de basis staat de Philips Bridge, een hub die je op je router aansluit. Hue-lampen koppel je eenvoudig aan de hub en vanaf dat moment bedien je ze met Hue-schakelaars of afstandsbedieningen / dimmers. Gebruik je de Hue app op je smartphone of tablet, dan bedien je je systeem volledig op afstand via de app. Vertel Siri je wensen en het gebeurt! De mogelijkheden zijn oneindig, van het kiezen van bestaande scènes tot aan het zelf programmeren van scenes. Hue maak je eenvoudig onderdeel van bijvoorbeeld Apple Homekit, je Nest-systeem of koppel je aan je 'wearables', zoals de Apple watch, Pebble en diverse fitness trackers.


Automatisch schakelen

Kies per ruimte wanneer je lampen aan of uit gaan. Op een vast tijdstip, of zelfs op basis van geofencing: aan als je in de buurt bent en uit als je er niet bent. Ontwaak langzaam op een natuurlijke manier met een lamp die geleidelijk aangaat en 's-avonds juist geleidelijk aan dimt. Controleer waar je ook bent via de app de status van je lampen en stel bij als je dat wil. Hue levert je niet alleen comfort op, maar is zeker ook een effectief middel voor inbraakpreventie!


Starter kit

Met deze starter kit heb je alles in huis om met Hue aan de slag te gaan: de Bridge, een handige dimmer en drie Hue White lampen. Met de afstandsbediening kies je scenes, schakel je aan of uit en dim je je lampen naar de gewenste lichtsterkte. Wil je uitbreiden? Dat gaat heel eenvoudig, met Hue-lampen. Aan één bridge koppel je maximaal vijftig lampen.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Pipe eetkamerstoel Magis zwart
Pipe eetkamerstoel Magis zwart
247,-
Meer informatie
Pak van 4 tags voor Honeywell Evohome-beveiligingssysteem
Pak van 4 tags voor Honeywell...
20,-
Meer informatie
Sonos CONNECT Muziekstreamer
Sonos CONNECT Muziekstreamer
324,-
Meer informatie
HAY Elementaire Stoel
HAY Elementaire Stoel
99,-
Meer informatie