Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Plugwise Qupit Adam gateway

Plugwise Qupit Adam gateway

  EAN: 9870012589395
  Merk: Plugwise
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
79,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Maak je eigen thermostaat slim

Het 'slim maken' van je bestaande thermostaat betekent niet alleen kosten besparen. Het brengt je ook meer comfort en flexibiliteit. Adam sluit je aan tussen je bestaande CV-ketel en je thermostaat. Daarna heb je een slimme thermostaat. Hierdoor kun je niet alleen handmatig je verwarming bedienen zoals je gewend bent, maar op nog veel meer manieren je verwarming aansturen. Via de Qupit app of de online webpagina stel je dagschema's in en bepaal je wanneer je je huis warm en comfortabel wil hebben. Dat kan tot op het kwartier nauwkeurig. Natuurlijk kun je tijdelijk van het schema afwijken (zowel handmatig als via je smart device). De thermostaat pakt de draad weer op vanaf het volgende geprogrammeerde schakelmoment.


Vooruitdenken

Adam weet op termijn veel over de gewoontes en wensen in huis en leert jouw CV-ketel kennen. Informatie die je kunt delen met je installateur. Zo kan hij (of zij) tijdig aangeven dat er onderhoud of een andere ingreep nodig is en zodoende storingen voorkomen. Dat is goed voor je rendement en goed voor je portemonnee.In de toekomst is het daarnaast mogelijk om te communiceren met andere slimme apparaten op basis van het ZigBee-protocol, waardoor je je instellingen nog verder zult verfijnen en kunt voorkomen dat je verwarming brandt als je (voorlopig) niet thuis bent.


Handig om te weten

Om Adam goed te kunnen gebruiken is een goede WiFi-verbinding tot bij de CV-ketel een vereiste.Je kunt Adam alleen aansluiten op Open Therm CV-ketels.Op dit moment is Adam nog niet klaar voor uitbreiden met 'zones' of andere handige uitbreidingen. Naar verwachting komen hier eind 2017 producten voor op de markt.