Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Ring 2 Video Deurbel

Ring 2 Video Deurbel

  Huis en tuin
  EAN: 842861100389
  Merk: Ring
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
199,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Weet altijd wat er thuis gebeurt

Heb je je weleens afgevraagd of je bestelling wordt bezorgd als je niet thuis bent? Of moet je er niet aan denken dat iemand je deurbel gebruikt om te controleren of je weg bent?Met de Ring V2 video deurbel is dat allemaal verleden tijd: dankzij de geïntegreerde camera, die beschikt over 1080p, zie je op je smartphone live-beelden van iedereen die bij je aanbelt, waar je ook bent! Voortaan kun je op iedere bezoeker reageren en ze te woord staan of negeren. Je hoeft je voordeur niet te openen, je hoeft zelfs niet thuis te zijn - en niemand zal het merken.Stel een bewegingsdetector in en ontvang meldingen zodra iemand je huis nadert of wanneer de deurbel gebruikt wordt.


Zien en communiceren

De Ring 2 video deurbel is meer dan alleen een deurbel. Het is ook een fantastische bewakingscamera. Het geeft je 1080p HD-beelden en video, dag en nacht, dankzij het infrarood nachtzicht en het gezichtsveld van 160°. Bekijk wie er voor je deur staat wanneer beweging wordt gedetecteerd of kijk wanneer je wil op je pc, smartphone of tablet. Pas ook de gebieden aan waar binnen beweging gedetecteerd wordt, zodat je meldingen krijgt bij relevante beweging aan je deur maar niet wanneer er verderop in de straat een auto voorbij rijdt. De Ring 2 video deurbel is net als de eerste versie Ring deurbellen uitgerust met microfoon en luidspreker. Tevens met ruisonderdrukking, zodat je prima je bezoekers kunt horen en met hen kan praten.


Verbeterde batterij

De Ring 2 video deurbel heeft een gemakkelijk verwisselbare batterij met lange levensduur. Afhankelijk van hoe vaak je hem gebruikt en hoe de gebruiksomgeving is gaat hij tussen de 6 en 12 maanden mee. Koop je er een reservebatterij bij? Dan zit je nooit zonder. Wil je je echt nooit zorgen maken over lege batterijen? Sluit je Ring 2 dan aan op je stroomnetwerk met de bekabelde voeding van 8-24 V.


Goed om te weten

Voor goed functioneren van de Ring 2 heb je een goed, stabiel wifi-netwerk nodig. De minimale vereiste is 1 Mpbs upload, maar wij raden een uploadsnelheid van 2 Mpbs aan voor optimaal gebruik. De Ring 2 werkt prima samen met smartphones of tablets met iOS en Android. Ook kun je de app installeren op je Mac.Let op: de Ring 2 Video Deurbel werkt niet met Windows!Er zitten twee verwisselbare frontjes bij de Ring 2, zodat er altijd eentje is die goed past bij je deur of je tuin. Kies uit Satin Nickle of Venetiaans brons. De deurbel is waterdicht, weerbestendig en werkt het best bij temperaturen tussen -20 ° C en + 48 ° C. De afmetingen zijn 12,83 x 6,35 x 2,74.


Ring Protect Plans

Een Ring Protect Plan is een optionele service waarmee alle livebeelden en de beelden van elke melding voor jou worden opgeslagen in de cloud, zodat je deze terug kan kijken wanneer dat jou goed uit komt. Wanneer je een Ring deurbel of camera voor de eerste keer installeert krijg je een proefperiode voor het Ring Protect Plan van 30 dagen. Daarna kan je er voor kiezen om je te abonneren op de service. Kijk voor meer informatie op de Ring Protect Plans Homepage.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Nedis Full-Colour & Warm White LED lamp E27 (2-pack)
Nedis Full-Colour & Warm White LED lamp E27...
40,-
Meer informatie
SpeedComfort Convector Trio set (A+3xB+3xE)
SpeedComfort Convector Trio set (A+3xB+3xE)
125,-
Meer informatie
Philips Hue Outdoor LED Econic Hangende Muurlantaarn
Philips Hue Outdoor LED Econic Hangende...
129,-
Meer informatie
Robomow RoboHome Afdak voor RS/MS modellen
Robomow RoboHome Afdak voor RS/MS modellen
210,-
Meer informatie