Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Ring Chime

Ring Chime

  Meubels
  EAN: 852239005888
  Merk: Ring
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
40,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Staat er iemand voor de deur?

Hoor je je deurbel soms niet omdat je net even in de tuin of op zolder bent? Of omdat je naar muziek luistert, of stofzuigt? Je mist je deurbel nooit meer met de Ring Chime. Deze handige uitbreiding op de Ring Video Deurbel maakt je Ring overal in huis hoorbaar. Je weet zo direct wanneer je bezoek hebt, ook wanneer je je telefoon even niet bij de hand hebt.


Personaliseer je deurbel

Met de Ring app kun je het volume van de Ring Chime aanpassen of kiezen om hem op "niet storen" te zetten. Er zijn elf verschillende melodieën beschikbaar; van de klassieke bel tot een hond die blaft wanneer iemand aanbelt. Je vind er altijd eentje die bij je past.


Chime of Chime Pro?

Er zijn twee verschillende varianten van de Ring Chime; de Ring Chime en de Ring Chime Pro. Hoe kies je de beste voor jou? Beiden zijn een uitbreiding voor de Ring Video Deurbel, maar ze zijn wel degelijk verschillend. De Chime Pro versterkt het wifi-signaal naar uw andere Ring apparaten. Wanneer je wifi-signaal al krachtig is bij je voordeur of bij de beveiligingscamera's, dan heb je waarschijnlijk genoeg aan alleen de Chime. Heb je verbindingsproblemen bij deze apparaten? Kies dan de Ring Chime Pro. Houd er rekening mee dat de wifi-versterker geen wonderen kan verrichten. Op sommige plaatsen, zoals in een stenen garage of bij een metalen deur, heb je meer aan een deurbel met bekabelde verbinding. Daarnaast zijn ze ook verschillend in grootte; de Chime Pro is net iets kleiner en heeft twee antennes in plaats van een.


Goed om te weten

De installatie van de Chime is een fluitje van een cent. Je steekt hem in het stopcontact en je kiest vervolgens het gewenste geluid in de app.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Industry tafel Seletti rond zwart
Industry tafel Seletti rond zwart
339,-
Meer informatie
Draadloze Honeywell Evohome-paniekknop
Draadloze Honeywell Evohome-paniekknop
48,-
Meer informatie
LIFX White & Colour WiFi Smart GU10 LED Lamp (2-pack)
LIFX White & Colour WiFi Smart GU10 LED Lamp...
89,-
Meer informatie
Spring eetkamerstoel Jan Kurtz
Spring eetkamerstoel Jan Kurtz
459,-
Meer informatie