Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Ring Pro Videodeurbel

Ring Pro Videodeurbel

  Meubels
  EAN: 852239005819
  Merk: Ring
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
279,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Zoveel meer dan een deurbel

De deurbel is het eerste waarmee mensen te maken krijgen wanneer ze bij je op bezoek komen. Zou het dan niet slim zijn wanneer de deurbel niet alleen te horen is wanneer iemand aanbelt, maar ook actief signaleert en alarmeert bij beweging aan de deur of bellen? De Ring Video Deurbel Pro doet dit. En dit maakt het zoveel meer dan een deurbel.Gebeurt er iets in de buurt van deze deurbel? Dan krijg je direct een melding op je computer, tablet of smartphone. Belt iemand aan? Via de app praat je met je bezoek, geef je aanwijzingen wanneer je niet thuis bent, of wijs je ongewenst bezoek de deur. Je ziet alles binnen een hoek van 160 º graden tot in de kleinste details met de kwalitatief hoogstaande 1080p HD-camera. Dankzij het geïntegreerde infrarood nachtvisie óók 's nachts en tijdens schemer. Zo wordt een deurbel een totaaloplossing waarmee je ook de veiligheid van je huis verbetert.


Heldere, duidelijke communicatie

Het tweeweg geluidssysteem heeft actieve noise cancelling waardoor je geen last hebt van achtergrondgeluiden. Je ziet je bezoek duidelijk en communiceert samen zonder afleiding of herrie op de achtergrond.


Bewegingssensor met zone instelling

De bewegingssensor in de Ring Video Deurbel Pro stuurt je een melding bij beweging in de buurt van de deurbel. Zo zie je bezoek al voordat aangebeld wordt. Ongewenst bezoek ben je zo een stapje voor. Wil je wel weten wanneer er iemand op jouw stoep staat, maar niet wanneer er een auto voorbijrijdt? Daarvoor kun je zones instellen waarin de sensor zoekt en zo weet je zeker dat je alleen relevante meldingen krijgt.


Goed om te weten

Voor het goed functioneren van de Ring Video Doorbell Pro heb je een goed, stabiel wifi-netwerk nodig. De minimale vereiste is 1 Mbps upload, maar wij raden een uploadsnelheid van 2 Mbps aan voor optimaal gebruik. De Ring Video Deurbel Pro werkt prima samen met smartphones of tablets met iOS en Android. Ook kun je de app installeren op je Mac.Let op: de Ring Video Doorbell Pro werkt niet met Windows 10.De deurbel is waterdicht, weerbestendig en werkt het best bij temperaturen tussen -20 ° C en + 48 ° C. De afmetingen zijn 2,5 cm x 5,1 cm x 12,7 cm en dit maakt deze versie een zeer compacte Ring deurbel.


Ring Protect Plans

Een Ring Protect Plan is een optionele service waarmee alle livebeelden en de beelden van elke melding voor jou worden opgeslagen in de cloud, zodat je deze terug kan kijken wanneer dat jou goed uit komt. Wanneer je een Ring deurbel of camera voor de eerste keer installeert krijg je een proefperiode voor het Ring Protect Plan van 30 dagen. Daarna kan je er voor kiezen om je te abonneren op de service. Kijk voor meer informatie op de Ring Protect Plans Homepage.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Striped eetkamerstoel Magis armleuning wit
Striped eetkamerstoel Magis armleuning wit
362,-
Meer informatie
Flexson PLAY:1 Kabel wit (35 cm)
Flexson PLAY:1 Kabel wit (35 cm)
20,-
Meer informatie
Oh tuinstoel Umbra zwart
Oh tuinstoel Umbra zwart
59,-
Meer informatie
Midj Nene S Eetkamerstoel271917-x00
Midj Nene S Eetkamerstoel271917-x00
119,-
Meer informatie