Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Ring Pro Videodeurbel

Ring Pro Videodeurbel

  Meubels
  EAN: 852239005208
  Merk: Ring
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
249,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Zoveel meer dan een deurbel


De deurbel is het eerste waarmee mensen te maken krijgen wanneer ze bij je op bezoek komen. Zou het dan niet slim zijn wanneer de deurbel niet alleen te horen is wanneer iemand aanbelt, maar ook actief signaleert en alarmeert bij beweging aan de deur of bellen? De Ring Video Deurbel Pro doet dit. En dit maakt het zoveel meer dan een deurbel. Gebeurt er iets in de buurt van deze deurbel? Dan krijg je direct een melding op je computer, tablet of smartphone. Belt iemand aan? Via de app praat je met je bezoek, geef je aanwijzingen wanneer je niet thuis bent, of wijs je ongewenst bezoek de deur. Je ziet alles binnen een hoek van 160 º graden tot in de kleinste details met de kwalitatief hoogstaande 1080p HD-camera. Dankzij het geïntegreerde infrarood nachtvisie óók 's nachts en tijdens schemer. Zo wordt een deurbel een totaaloplossing waarmee je ook de veiligheid van je huis verbetert.

Heldere, duidelijke communicatie


Het tweeweg geluidssysteem heeft actieve noise cancelling waardoor je geen last hebt van achtergrondgeluiden. Je ziet je bezoek duidelijk en communiceert samen zonder afleiding of herrie op de achtergrond.

Bewegingssensor met zone instelling


De bewegingssensor in de Ring Video Deurbel Pro stuurt je een melding bij beweging in de buurt van de deurbel. Zo zie je bezoek al voordat aangebeld wordt. Ongewenst bezoek ben je zo een stapje voor. Wil je wel weten wanneer er iemand op jouw stoep staat, maar niet wanneer er een auto voorbijrijdt? Daarvoor kun je zones instellen waarin de sensor zoekt en zo weet je zeker dat je alleen relevante meldingen krijgt.

Opslag in de Ring Cloud


Er zit geen interne opslagruimte in de Ring Video Deurbel Pro. Maar via de website van Ring heb je de optie om je te abonneren op Ring Cloud, waarmee je voorkomt dat opgeslagen video's of gegevens verloren gaan wanneer het apparaat gestolen wordt of beschadigd raakt. Dit abonnement kost $3 per maand, omgerekend ongeveer €2,50 euro.

Goed om te weten


Voor het goed functioneren van de Ring Video Doorbell Pro heb je een goed, stabiel wifi-netwerk nodig. De minimale vereiste is 1 Mbps upload, maar wij raden een uploadsnelheid van 2 Mbps aan voor optimaal gebruik. De Ring Video Deurbel Pro werkt prima samen met smartphones of tablets met iOS en Android. Ook kun je de app installeren op je Mac. Let op: de Ring Video Doorbell Pro werkt niet met Windows 10. De deurbel is waterdicht, weerbestendig en werkt het best bij temperaturen tussen -20 ° C en + 48 ° C. De afmetingen zijn 2,5 cm x 5,1 cm x 12,7 cm en dit maakt deze versie een zeer compacte Ring deurbel.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Niko Dimschakelaar voor Philips Hue Pure White Steel
Niko Dimschakelaar voor Philips Hue Pure White...
85,-
Meer informatie
HAY Elementaire Stoel
HAY Elementaire Stoel
99,-
Meer informatie
Arlo 3 Siliconen Hoesjes Zwart/Groen/Camo
Arlo 3 Siliconen Hoesjes Zwart/Groen/Camo
25,-
Meer informatie
Flexson PLAY:5 Premium Vloerstandaard Wit/Eiken
Flexson PLAY:5 Premium Vloerstandaard Wit/Eiken
250,-
Meer informatie