Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Ring Spotlight Cam Wit (batterij) 2-pack

Ring Spotlight Cam Wit (batterij) 2-pack

  Meubels
  EAN: 842861101003
  Merk: Ring
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
399,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Verbeter monitoring van je huis


De Ring Spotlight Cam op batterijen laat je jouw huis monitoren, waar je ook bent, zonder bedrading of extra installaties. Geavanceerde bewegingsdetectoren laten je detectiezones instellen en plannen, zodat je geen meldingen krijgt wanneer het niet nodig is. Bijvoorbeeld, wel wanneer er iemand in je tuin loopt, maar niet wanneer er iemand voorbij loopt op straat. Met het slimme ontgrendelsysteem verwissel je gemakkelijk de batterij om hem opnieuw op te laden, en reserve batterijen zijn te verkrijgen via Ring voor extra gemak.


Zie en communiceer


Deze veelzijdige beveiligingscamera heeft een krachtig infrarood HD 1080p camera met 140° gezichtsveld, dus mis je geen enkel detail. Infrarood nachtvisie betekent dat je geweldig beeld hebt, hoe donker het ook is. Je kunt live de beelden bekijken wanneer je een melding krijgt dat beweging gedetecteerd is, of wanneer het jouw uitkomt. Net zoals de bekendere Ring video deurbellen, heeft de Ring Spotlight Cam op batterij ingebouwde luidsprekers en een microfoon met ruisonderdrukking voor tweewegcommunicatie met bezoekers. Is tegen ongewenst bezoek spreken niet genoeg? Laat dan de 110dB sirene (zo luid als een ambulance of politieauto!) horen zodat iedereen in de buurt hoort dat er iets niet pluis is. De felle spotlight geeft 4000k wit licht met zo'n 700 lumen. Alles gebeurt via de Ring app, die je kunt downloaden voor Android en iOS.


Goed om te weten


In dit voordelige duo-pack zitten twee Ring Spotlight Camera's. De Ring Spotlight Cam op Batterij heeft een sterk wifi-signaal (802.11 b/g/n @ 2.4Ghz) nodig om correct te kunnen werken. De Ring heeft de volgende afmetingen: 12.6 cm x 6.91 cm x 7.59 cm (4.96 in x 2.72 in x 2.99 in). Het is weerbestendig en kan temperaturen aan van -28°C tot 48°C.


Ring Protect Plans

Een Ring Protect Plan is een optionele service waarmee alle livebeelden en de beelden van elke melding voor jou worden opgeslagen in de cloud, zodat je deze terug kan kijken wanneer dat jou goed uit komt. Wanneer je een Ring deurbel of camera voor de eerste keer installeert krijg je een proefperiode voor het Ring Protect Plan van 30 dagen. Daarna kan je er voor kiezen om je te abonneren op de service. Kijk voor meer informatie op https://nl-nl.ring.com/pages/protect-plans.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Ring Video Doorbell Venetian Bronze
Ring Video Doorbell Venetian Bronze
99,-
Meer informatie
Magis Proust fauteuil Magis zwart
Magis Proust fauteuil Magis zwart
749,-
Meer informatie
Max & Luuk Grace Stapelbare Stoel
Max & Luuk Grace Stapelbare Stoel
50% korting!
229,- 115,-
Meer informatie
Week-End fauteuil Petite Friture blauw
Week-End fauteuil Petite Friture blauw
380,-
Meer informatie