Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Ring Spotlight Cam Zwart (batterij)

Ring Spotlight Cam Zwart (batterij)

  Huis en tuin
  EAN: 842861100839
  Merk: Ring
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
199,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Verbeter monitoring van je huis

De Ring Spotlight Cam op batterijen laat je je thuis monitoren, waar je ook bent, zonder bedrading of extra installaties. Geavanceerde bewegingsdetectoren laten je detectiezones instellen en plannen, zodat je geen meldingen krijgt wanneer het niet nodig is. Bijvoorbeeld, wel wanneer er iemand in je tuin loopt, maar niet wanneer er iemand voorbijloopt op straat. Met het slimme ontgrendelsysteem verwissel je gemakkelijk de batterij om hem opnieuw op te laden, en reserve batterijen zijn te verkrijgen via Ring voor extra gemak.


Zie en communiceer

Deze veelzijdige beveiligingscamera heeft een krachtig infrarood HD 1080p camera met 140° gezichtsveld, dus mis je geen enkel detail. Infrarood nachtvisie betekend dat je geweldig beeld hebt, hoe donker het ook is. Je kunt live de beelden bekijken wanneer je een melding krijgt dat beweging gedetecteerd is, of wanneer het jou uitkomt. Net zoals de bekendere Ring video deurbellen, heeft de Ring Spotlight Cam op batterij ingebouwde luidsprekers en een microfoon met ruisonderdrukking voor tweewegcommunicatie met bezoekers. Is tegen ongewenst bezoek spreken niet genoeg? Laat dan de 110dB sirene (zo luid als een ambulance of politieauto!) horen zodat iedereen in de buurt hoort dat er iets niet pluis is. De felle spotlight geeft 4000k wit licht met zo'n 700 lumen. Alles gebeurt via de Ring app, welke je kunt downloaden voor Android of iOS. Let op: Windows wordt niet ondersteund.


Goed om te weten

De Ring Spotlight Cam op Batterij heeft een sterk wifi-signaal (802.11 b/g/n @ 2.4Ghz) nodig om correct te kunnen werken. Optioneel bestel je een Ring abonnement (vanaf $3 USD per maand, verkrijgbaar bij Ring) waarmee je beelden uploadt en opslaat in de Cloud. De Ring Spotlight Cam heeft geen interne opslag en met een Cloud abonnement weet je zeker dat beelden niet verdwijnen bij beschadiging of diefstal. De Ring heeft de volgende afmetingen: 12.6 cm x 6.91 cm x 7.59 cm (4.96 in x 2.72 in x 2.99 in). Het is weerbestendig en kan temperaturen aan van -28°C tot 48°C.


Ring Protect Plans

Een Ring Protect Plan is een optionele service waarmee alle livebeelden en de beelden van elke melding voor jou worden opgeslagen in de cloud, zodat je deze terug kan kijken wanneer dat jou goed uit komt. Waaneer je een Ring deurbel of camera voor de eerste keer installeert krijg je een proefperiode voor het Ring Protect Plan van 30 dagen. Daarna kan je er voor kiezen om je te abonneren op de service. Kijk voor meer informatie op de Ring Protect Plans Homepage.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Netatmo Slimme Windmeter
Netatmo Slimme Windmeter
100,-
Meer informatie
MiPow Playbulb GARDEN Buitenlamp 3-pack
MiPow Playbulb GARDEN Buitenlamp 3-pack
59,-
Meer informatie
Nest Cam Indoor
Nest Cam Indoor
159,-
Meer informatie
Click And Grow navulling - Kattenkruid
Click And Grow navulling - Kattenkruid
10,-
Meer informatie