Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Ring Spotlight Cam Zwart (batterij) 2-pack

Ring Spotlight Cam Zwart (batterij) 2-pack

  Meubels
  EAN: 842861101331
  Merk: Ring
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
349,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Verbeter monitoring van je huis


De Ring Spotlight Cam op batterijen laat je je huis monitoren, waar je ook bent, zonder bedrading of extra installaties. Geavanceerde bewegingsdetectoren laten je detectiezones instellen en plannen, zodat je geen meldingen krijgt wanneer het niet nodig is. Bijvoorbeeld, wel wanneer er iemand in je tuin loopt, maar niet wanneer er iemand voorbijloopt op straat. Met het slimme ontgrendelsysteem verwissel je gemakkelijk de batterij om hem opnieuw op te laden, en reserve batterijen zijn te verkrijgen via Ring voor extra gemak.

Zie en communiceer


Deze veelzijdige beveiligingscamera heeft een krachtig infrarood HD 1080p camera met 140° gezichtsveld, dus mis je geen enkel detail. Infrarood nachtvisie betekend dat je geweldig beeld hebt, hoe donker het ook is. Je kunt live de beelden bekijken wanneer je een melding krijgt dat beweging gedetecteerd is, of wanneer het jou uitkomt. Net zoals de bekendere Ring video deurbellen, heeft de Ring Spotlight Cam op batterij ingebouwde luidsprekers en een microfoon met ruisonderdrukking voor tweewegcommunicatie met bezoekers. Is tegen ongewenst bezoek spreken niet genoeg? Laat dan de 110dB sirene (zo luid als een ambulance of politieauto!) horen zodat iedereen in de buurt hoort dat er iets niet pluis is. De felle spotlight geeft 4000k wit licht met zo'n 700 lumen. Alles gebeurt via de Ring app, welke je kunt downloaden voor Android of iOS.

Goed om te weten


In deze voordeelbundel zitten twee zwarte Spotlight Camera's. De Ring Spotlight Cam op Batterij heeft een sterk wifi-signaal (802.11 b/g/n @ 2.4Ghz) nodig om correct te kunnen werken. Optioneel bestel je een Ring abonnement (vanaf $3 USD per maand, verkrijgbaar bij Ring) waarmee je beelden uploadt en opslaat in de Cloud. De Ring Spotlight Cam heeft geen interne opslag en met een Cloud abonnement weet je zeker dat beelden niet verdwijnen bij beschadiging of diefstal. De Ring heeft de volgende afmetingen: 12.6 cm x 6.91 cm x 7.59 cm (4.96 in x 2.72 in x 2.99 in). Het is weerbestendig en kan temperaturen aan van -28°C tot 48°C.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Uncle Jack sofa Kartell gerookt
Uncle Jack sofa Kartell gerookt
1.235,-
Meer informatie
Uncle Jack sofa Kartell wit
Uncle Jack sofa Kartell wit
1.235,-
Meer informatie
Philips Hue Dimmer Switch
Philips Hue Dimmer Switch
20,-
Meer informatie
Thalya stoel Kartell gerookt
Thalya stoel Kartell gerookt
219,-
Meer informatie