Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Ring Spotlight Cam Zwart (netvoeding)

Ring Spotlight Cam Zwart (netvoeding)

  Huis en tuin
  EAN: 852239005864
  Merk: Ring
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
229,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Verbeter monitoring van je huis

De Ring Spotlight Cam laat je je thuis monitoren, waar je ook bent, zonder bedrading of extra installaties. Geavanceerde bewegingsdetectoren laten je detectiezones instellen en plannen, zodat je geen meldingen krijgt wanneer het niet nodig is. Bijvoorbeeld, wel wanneer er iemand in je tuin loopt, maar niet wanneer er iemand voorbij loopt op straat. Deze camera werkt op netvoeding, dus je steekt de stekker in het stopcontact en je hoeft je nooit meer zorgen te maken over het opladen of vervangen van batterijen.


Zie en communiceer

Deze veelzijdige beveiligingscamera heeft een krachtig infrarood HD 1080p camera met 140° gezichtsveld, dus mis je geen enkel detail. Infrarood nachtvisie betekend dat je geweldig beeld hebt, hoe donker het ook is. Je kunt live de beelden bekijken wanneer je een melding krijgt dat beweging gedetecteerd is, of wanneer het jouw uitkomt. Net zoals de bekendere Ring video deurbellen, heeft de Ring Spotlight Cam Zwart (netvoeding) ingebouwde luidsprekers en een microfoon met ruisonderdrukking voor tweewegcommunicatie met bezoekers. Is tegen ongewenst bezoek spreken niet genoeg? Laat dan de 110dB sirene (zo luid als een ambulance of politieauto!) horen zodat iedereen in de buurt hoort dat er iets niet pluis is. De felle spotlight geeft 4000k wit licht met zo'n 700 lumen. Alles gebeurt via de Ring app, welke je kunt downloaden voor Android of iOS. Let op: Windows wordt niet ondersteund.


Goed om te weten

De Ring Spotlight Cam Zwart heeft een sterk wifi-signaal (802.11 b/g/n @ 2.4Ghz) nodig om correct te kunnen werken. De stekker steek je in een standaard stopcontact en er zit een 6m kabel bij het product, dus houd dit in gedachten bij installatie. De Ring heeft de volgende afmetingen: 12.6 cm x 6.91 cm x 7.59 cm (4.96 in x 2.72 in x 2.99 in). Het is weerbestendig en kan temperaturen aan van -28°C tot 48°C.


Ring Protect Plans

Een Ring Protect Plan is een optionele service waarmee alle livebeelden en de beelden van elke melding voor jou worden opgeslagen in de cloud, zodat je deze terug kan kijken wanneer dat jou goed uit komt. Wanneer je een Ring deurbel of camera voor de eerste keer installeert krijg je een proefperiode voor het Ring Protect Plan van 30 dagen. Daarna kan je er voor kiezen om je te abonneren op de service. Kijk voor meer informatie op de Ring Protect Plans Homepage.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Draadloze Honeywell Evohome-paniekknop
Draadloze Honeywell Evohome-paniekknop
48,-
Meer informatie
EVE Flare - Draagbare slimme LED lamp voor Apple Homekit
EVE Flare - Draagbare slimme LED lamp voor...
89,-
Meer informatie
Niko Dimschakelaar voor Philips Hue Original White
Niko Dimschakelaar voor Philips Hue Original White
57,-
Meer informatie
Ring 2 Videodeurbel + Chime
Ring 2 Videodeurbel + Chime
229,-
Meer informatie