Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Ring Verwisselbare Accu

Ring Verwisselbare Accu

  Meubels
  EAN: 842861101041
  Merk: Ring
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
25,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Nooit meer zonder stroom

'Pling!' Je ontvangt een melding dat de accu van je Ring Video Doorbell 2 of Ring Spotlight camera op begint te raken. Net nu je van plan bent om een weekend van huis te gaan. Opladen duurt even en het apparaatje houdt het geen dag meer vol met de huidige accu… Dat zul je altijd zien: precies wanneer je je huis in de gaten wilt houden, gebeurt dit!Geen paniek, zorg gewoon dat je een reserveaccu voor deze Ring producten in huis hebt! Binnen luttele minuten klik je een volle batterij in je videodeurbel of camera en hangt de lege batterij aan de oplader. Kun jij met een gerust hart je huis op afstand in de gaten houden.


Simpel, maar doeltreffend

De Ring verwisselbare accu is exact hetzelfde als de accu die standaard mee wordt geleverd met de Ring Video Doorbell 2 en Ring Spotlight Cam op batterijen. In stand-by modus gaat de accu 6 tot 12 maanden mee (in het geval van de Video Doorbell 2). Opladen doe je met een gangbare micro-USB kabel, waarvan de aansluiting op de accu zelf zit. Deze kan dus los van je apparaat worden opgeladen.Het los- en vastmaken van de Ring verwisselbare accu gaat zeer gemakkelijk door middel van het Quick Release systeem. Je klikt de accu er zonder enige moeite in en uit. Zo wordt het verwisselen ervan een kwestie van seconden.


Goed om te weten

De Ring verwisselbare accu is alleen te gebruiken voor de Ring Video Doorbell 2, als deze niet op het stroomnetwerk is aangesloten, en de Ring Spotlight Cam op batterijen. Opladen gaat middels een micro-USB aansluiting, die kan worden aangesloten aan het 220V stroomnetwerk.De accuduur is 6 tot 12 maanden in het geval van gebruik met de Video Doorbell 2. De oplaadtijd is 5 tot 10 uur, afhankelijk van of je de accu oplaadt via een USB-poort of direct aangesloten op netstroom.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Oviedo tuintafel House Nordic 120x80cm
Oviedo tuintafel House Nordic 120x80cm
245,-
Meer informatie
Lisomme kuipstoel Dian - Kunststof tuinstoel - Zwart
Lisomme kuipstoel Dian - Kunststof tuinstoel -...
64,-
Meer informatie
Madison Zitkussen Victoria 46x46 cm geel TOSCF310
Madison Zitkussen Victoria 46x46 cm geel TOSCF310
34,-
Meer informatie
Exotan Lotus Stoel
Exotan Lotus Stoel
99,-
Meer informatie