Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Ring Video Doorbell Satin Nickel

Ring Video Doorbell Satin Nickel

  Huis en tuin
  EAN: 852239005024
  Merk: Ring
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
99,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Altijd zicht

Heb je je weleens afgevraagd of je bestelling wordt bezorgd als je niet thuis bent? Of moet je er niet aan denken dat iemand je deurbel gebruikt om te controleren of je weg bent? Met de Ring video deurbel is dat allemaal verleden tijd: dankzij de geïntegreerde camera zie je op je smartphone live-beelden van iedereen die bij je aanbelt, waar je ook bent! Voortaan kun je op iedere bezoeker reageren en ze te woord staan of negeren. Je hoeft je voordeur niet te openen, je hoeft zelfs niet thuis te zijn - en niemand zal het merken.


Multi functioneel

De Ring is meer dan een deurbel: het is ook nog eens een fantastische bewakingscamera! Je bepaalt zelf welke gebieden de camera moet bewaken. Als hij binnen zo'n zone beweging detecteert, stuurt de Ring deurbel een melding (met beeld!) naar je smartphone. Zo controleert deze slimme bewakingscamera alleen het pad naar je voordeur en niet de hele straat.


Tal van opties

De Ring video deurbel is geschikt voor zowel bestaande als nieuwe huizen. Installeer deze slimme deurbel bijvoorbeeld ter vervanging van je huidige deurbel. Of plaats de Ring gewoon als een draadloze WiFi deurbel - de batterij gaat een jaar lang mee. Natuurlijk heb je niet altijd je smartphone bij de hand als je thuis bent. Daarom is er de Ring Chime, de bel voor de Ring. Steek de Chime gewoon in het stopcontact en hij laat een belsignaal horen als er iemand aanbelt. Sluit je de Ring aan op de bestaande deurbel? Dan heb je de Chime niet nodig.


Handig om te weten

De Ring video deurbel is verkrijgbaar in de kleuren zilver, goud, brons en antiek brons. Alleen voor België: Diegene die beslist om een camera voor bewaking en toezicht te plaatsen in België is verplicht om hiervan een elektronische aangifte te doen via de website van de Privacycommissie (Commissie voor Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer) van zodra er beelden buitenshuis worden opgenomen, zelfs als deze beelden niet bewaard worden.


Ring Protect Plans

Een Ring Protect Plan is een optionele service waarme alle livebeelden en de beelden van elke melding voor jou worden opgeslagen in de cloud, zodat je deze terug kan kijken wanneer dat jou goed uit komt. Wanneer je een Ring deurbel of camera voor de eerste keer installeert krijg je een proefperiode voor het Ring Protect Plan van 30 dagen. Daarna kan je er voor kiezen om je te abonneren op de service. Kijk voor meer informatie op de Ring Protect Plans Homepage.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Click And Grow navulling - Tomaat
Click And Grow navulling - Tomaat
10,-
Meer informatie
OSRAM SMART+ Switch Mini blauw
OSRAM SMART+ Switch Mini blauw
20,-
Meer informatie
KlikAanKlikUit Draadloze LED-lamp E27 (2-pack) met afstandsbediening
KlikAanKlikUit Draadloze LED-lamp E27 (2-pack)...
50,-
Meer informatie
Philips Hue Iris Clear Smart lamp
Philips Hue Iris Clear Smart lamp
69,-
Meer informatie