Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Smanos K1 Deur en Raam Sensor DS-20 2-pack

Smanos K1 Deur en Raam Sensor DS-20 2-pack

  Meubels
  EAN: 8718868403933
  Merk: Smanos
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
60,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Geen raam of deur meer onopgemerkt open


Wanneer je ramen en deuren goed verlicht zijn en ook in zicht zijn vanaf bijvoorbeeld een openbare weg of fietspad, dan zullen inbrekers ze minder snel gebruiken om je huis mee binnen te komen. Maar het zijn de ramen en deuren die aan de achterkant van je huis zitten of die net niet verlicht worden door lantaarnpalen, die een extra boost kunnen gebruiken qua beveiliging. Dit 2-pack Smanos K1 Deur en Raam Sensoren bevat 2 set waarmee je de meest risicovolle deuren en ramen in huis beter beveiligd. Plak met de meegeleverde tape het ene deel van zo'n set tegen het kozijn en het andere deel tegen je deur of raam. Dankzij het ingebouwde magnetisme weten de sensoren wanneer iemand het raam of de deur gebruikt om binnen te komen. Is dit op een moment dat het niet de bedoeling is? Dan krijg je een pushbericht zodat je direct actie kunt ondernemen. Heb je meer Smanos beve Deze sensoren werken tot op maximaal 80 meter afstand van je K1 beveiligingsbasisstation. Plaats voor de zekerheid meerdere sensoren op verschillende ramen en deuren, zodat je zeker weet dat je huis optimaal beveiligd is.


Beveiligd tegen sabotage


Probeert iemand deze sensoren onklaar te maken? Dan wordt er direct een melding gestuurd naar het K1 basisstation en krijg jij hierover een pushnotificatie. Zo zijn deze sensoren beschermd tegen sabotage.


Goed om te weten


Het Smanos K1 Deur en Raam Sensor DS-20 2-pack is volledig draadloos en werkt op batterijen. Je kunt zien in de app of de batterij nog genoeg geladen is en krijgt een melding wanneer er lage batterijspanning is. De batterijlevensduur is zo'n 5 jaar. De tape om deze sensoren mee te bevestigen is meegeleverd in de verpakking. Het Het Smanos K1 Deur en Raam Sensor DS-20 2-pack is voorzien van antisabotage beveiliging en heeft een bereik tot aan het beveiligingsbasistation van 80 meter. Het Smanos K1 Deur en Raam Sensor DS-20 2-pack is specifiek ontworpen voor het Smanos K1 beveiligingssysteem. Communicatie met het systeem gaat via wifi en 868 MHz frequentie.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Bubble Club fauteuil Kartell lichtgrijs
Bubble Club fauteuil Kartell lichtgrijs
534,-
Meer informatie
OSRAM SMART+ Flex LED Strip 3P Multicolour
OSRAM SMART+ Flex LED Strip 3P Multicolour
35,-
Meer informatie
MiPow Solar Garden & Pool Buitenlamp 3-Pack
MiPow Solar Garden & Pool Buitenlamp 3-Pack
140,-
Meer informatie
Flexson audio switch met 4 optische ingangen
Flexson audio switch met 4 optische ingangen
100,-
Meer informatie