Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Smanos K1 Draadloos Keypad KP-20

Smanos K1 Draadloos Keypad KP-20

  Huis en tuin
  EAN: 8718868403957
  Merk: Smanos
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
49,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Smanos K1 beveiliging zonder app

Wanneer je je huis beveiligd met het Smanos K1 beveiligingssysteem bedien je dit met een app op je smartphone of tablet. Wil je dit systeem ook aan of uit kunnen zetten zonder app? Sluit dan dit keypad aan op je systeem. Hang het op aan de muur of leg het neer op een tafeltje bij de deur. Met een draai aan de ring zet je het systeem uit bij thuiskomst, en met de vier ongenummerde toetsen kun je alsnog besluiten om scenes in te stellen voor je huis. Zo kun je bijvoorbeeld instellen om je garage en tuin wel te beveiligen, terwijl je het alarm van je voordeur en achterdeur afhaalt. Dit keypad werkt tot op maximaal 80 meter afstand van je K1 beveiligingsbasisstation. Voor meer gemak sluit je meerdere keypads op het systeem aan; bijvoorbeeld één voor bij elke deur in huis.


Statusweergave met ledverlichting

Duidelijkheid is belangrijk in een beveiligingssysteem en daarom heeft dit keypad 4 ingebouwde ledlampjes voor een realtime statusweergave van je systeem. Hieraan zie je dat je systeem naar behoren werkt, maar ook dat er bijvoorbeeld een accessoire offline is. Je weet direct of je moet oppassen of niet.


Beveiligd tegen sabotage

Probeert iemand dit keypad onklaar te maken? Dan wordt er direct een melding gestuurd naar het K1 basisstation en krijg jij hierover een pushnotificatie. Zo is dit keypad beschermd tegen sabotage.


Goed om te weten

Het Smanos K1 KP-20 keypad is volledig draadloos en werkt op een 3V lithium batterij. Je kunt zien in de app of de batterij nog genoeg geladen is en krijgt een melding wanneer er lage batterijspanning is. De batterijlevensduur is 1 jaar. Dit keypad is voorzien van antisabotage beveiliging en heeft een bereik tot aan het beveiligingsbasistation van 80 meter. Het Smanos K1 KP-20 keypad is specifiek ontworpen voor het Smanos K1 beveiligingssysteem. Communicatie met het systeem gaat via wifi en 868 MHz frequentie.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Click and Grow - Smart Garden 3
Click and Grow - Smart Garden 3
99,-
Meer informatie
Foscam FI9912EP Outdoor PoE Beveiligingscamera
Foscam FI9912EP Outdoor PoE Beveiligingscamera
115,-
Meer informatie
LIFX Beam White & Colour WiFi Smart LED Wandmodules (6-pack + 1 corner kit)
LIFX Beam White & Colour WiFi Smart LED...
159,-
Meer informatie
Philips Hue Color GU10 Starter Kit met dimmer
Philips Hue Color GU10 Starter Kit met dimmer
167,-
Meer informatie