Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Somfy Afstandbedienbaar Stopcontact (Dimbaar)

Somfy Afstandbedienbaar Stopcontact (Dimbaar)

  EAN: 3660849502508
  Merk: Somfy
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
20,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Somfy: Comfort en veiligheid

Met Somfy in huis weet je zeker dat je beschikt over een uiterst betrouwbaar domotica-systeem: het is erg veelzijdig en uit te breiden met uiteenlopende apparaten en sensoren. Aan de basis staat de TaHoma box die je in alle gevallen nodig hebt. Via de TaHoma app voeg je apparaten toe, pas je instellingen aan en stel je 'wat-als-scenario's op'. Dat levert niet alleen comfort op, maar ook een gevoel van veiligheid.


Scenario's instellen

Via de Somfy app kun je scenario's instellen. In een scenario bepaal je welke apparaten, op welk moment en in welke volgorde in- of uitschakelen. Dat kan op vaste tijden zijn, maar je kunt ook scenario's automatisch laten ingaan zodra er iets in huis gebeurt. Met de Somfy slimme stekker maak je je bestaande lamp onderdeel van dit systeem. Zodra aangesloten bepaal jij welke lichtsterkte je in welke situatie wil hebben én bedien je de lamp makkelijk met je smartphone, waar je ook bent.


Premium uitbreiding

Somfy is een kwaliteitsmerk. Producten zijn mooi ontworpen en van hoogwaardige kwaliteit. Standaard worden ze geleverd met al het directe toebehoren. De Somfy slimme stekker is uitbreiding op je Somfy domotica-systeem. De basis voor zo'n systeem is de TaHoma hub, die je altijd nodig hebt.