Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Somfy Afstandbedienbare Lamphouder (Aan/Uit)

Somfy Afstandbedienbare Lamphouder (Aan/Uit)

  Meubels
  EAN: 3660849502522
  Merk: Somfy
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
35,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Somfy: Comfort en veiligheid

Met Somfy in huis weet je zeker dat je beschikt over een uiterst betrouwbaar domotica-systeem: het is erg veelzijdig en uit te breiden met uiteenlopende apparaten en sensoren. Aan de basis staat de TaHoma box die je in alle gevallen nodig hebt. Via de TaHoma app voeg je apparaten toe, pas je instellingen aan en stel je 'wat-als-scenario's op'. Dat levert niet alleen comfort op, maar ook een gevoel van veiligheid.


Scenario's instellen

Via de Somfy app kun je scenario's instellen. In een scenario bepaal je welke apparaten, op welk moment en in welke volgorde in- of uitschakelen. Dat kan op vaste tijden zijn, maar je kunt ook scenario's automatisch laten ingaan zodra er iets in huis gebeurt. De Somfy lamphouder verandert je bestaande lamp in slimme verlichting, waardoor je deze niet alleen op afstand handmatig kunt bedienen, maar ook kunt reageren op bepaalde situaties, samen met andere apparaten. Dat levert naast een gevoel van veiligheid een gevoel van comfort op.


Premium

Somfy is een kwaliteitsmerk. Producten zijn mooi ontworpen en van hoogwaardige kwaliteit. Standaard worden ze geleverd met al het directe toebehoren. De Somfy lamphouder is een (draadloze) uitbreiding op je Somfy domotica-systeem. De basis voor zo'n systeem is de TaHoma box, die je altijd nodig hebt. Let op dat de lamp wat hoger komt te zitten dan normaal, waardoor niet elk armatuur geschikt is.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

KlikAanKlikUit Draadloze LED-lamp E27 (2-pack) met afstandsbediening
KlikAanKlikUit Draadloze LED-lamp E27 (2-pack)...
50,-
Meer informatie
Air eettafel Magis wit
Air eettafel Magis wit
232,-
Meer informatie
Trust Zigbee E27 LED-lamp Color
Trust Zigbee E27 LED-lamp Color
42,-
Meer informatie
WOOX R4024 Smart Camera
WOOX R4024 Smart Camera
35,-
Meer informatie