Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Somfy binnensirene voor TaHoma

Somfy binnensirene voor TaHoma

  Meubels
  EAN: 3660849508050
  Merk: Somfy
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
80,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Gegarandeerd afschrikkend effect!

Inbrekers en ongevraagde bezoekers blijven niet hangen met deze Somfy binnensirene. Hij gaat af bij inbraak en schrikt inbrekers (en schoonouders!) af. Hij gaat samen met uw TaHoma systeem en kan bij het creëren van scenario's worden gecombineerd met andere Somfy sensoren. Hij is tevens flexibel te installeren en u kunt zelfs het volume instellen.

Flexibele sirene

De sirene kan op vele manieren worden geïnstalleerd: Hij kan op een muur worden geschroefd of geplakt, op een meubel worden geplaatst, op uw manier op een tafel of muur worden gemonteerd zodat u hem makkelijk kunt verplaatsen.

TaHoma systeem en scenario's

Bovendien zijn er twee geluidsniveaus beschikbaar: U kunt in de TaHoma app kiezen tussen een bescheiden (65 dB) of krachtig (95 dB) volume.

Goed om te weten

Met een systeem als TaHoma kunt u meerdere scenario's creëren waarbij meerdere apparaten binnen het systeem samenwerken en afgaan al naargelang de situatie. Dat geldt ook voor deze binnensirene! U kunt hem bijvoorbeeld programmeren zodat hij weerklinkt als uw rookmelder aangaat, of wanneer uw IntelliTAG openingssensor een inbraakpoging waarneemt. U kunt ook scenario's creëren in de app.
De Somfy sirene werkt op 4 AA LR06 batterijen met een levensduur van 2 jaar. De batterijen en verbinding met TaHoma worden overigens door de sirene zelf getest. De sirene en uw systeem communiceren - tweewegcommunicatie- via een radiofrequentie van 868 MHz. Het radiobereik van de sirene kan binnenshuis 20 m bedragen. Alhoewel hij wordt beschermd met een waterdichtheidsindex IP20 is de sirene alleen bedoeld voor gebruik binnenshuis.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Libratone ZIPP 2 Wireless Speaker Frosty Grey
Libratone ZIPP 2 Wireless Speaker Frosty Grey
299,-
Meer informatie
Nuki Bridge
Nuki Bridge
99,-
Meer informatie
iBaby Monitor Advanced
iBaby Monitor Advanced
176,-
Meer informatie
KlikAanKlikUit Wireless motion sensor
KlikAanKlikUit Wireless motion sensor
25,-
Meer informatie