Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Somfy Draadloze Lichtsensor

Somfy Draadloze Lichtsensor

  EAN: 3660849502638
  Merk: Somfy
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
109,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Somfy: Comfort en veiligheid


Met Somfy in huis weet je zeker dat je beschikt over een uiterst betrouwbaar domotica-systeem: het is erg veelzijdig en uit te breiden met uiteenlopende apparaten en sensoren. Aan de basis staat de TaHoma box die je in alle gevallen nodig hebt. Via de TaHoma app voeg je apparaten toe, pas je instellingen aan en stel je 'wat-als-scenario's op'. Dat levert niet alleen comfort op, maar ook een gevoel van veiligheid.


Scenario's instellen


Via de Somfy app kun je scenario's instellen. In een scenario bepaal je welke apparaten, op welk moment en in welke volgorde in- of uitschakelen. Dat kan op vaste tijden zijn, maar je kunt ook scenario's automatisch laten ingaan zodra er iets in of rondom huis gebeurt. De Somfy lichtsensor meet de hoeveelheid licht buiten en geeft deze door aan de TaHoma app. Vooraf bepaal je wat er moet gebeuren als het licht of juist donker is: verlichting aan- of uitschakelen, rolluiken open of juist dicht, etc. Houd je huis koel door de rolluiken te sluiten of verwarm je kamer juist door de zon. Schakel verlichting in als het donker wordt en houd inbrekers buiten de deur. Somfy geeft je niet alleen een comfortabel en veilig gevoel, maar betekent ook besparen op je energiekosten.


Premium uitbreiding


Somfy is een kwaliteitsmerk. Producten zijn mooi ontworpen en van hoogwaardige kwaliteit. Standaard worden ze geleverd met al het directe toebehoren. Handig om te weten. De Somfy lichtsensor is een uitbreiding op je Somfy domotica-systeem. De basis voor zo'n systeem is de TaHoma hub, die je altijd nodig hebt.