Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Somfy Inbouwontvanger RTS voor verlichting

Somfy Inbouwontvanger RTS voor verlichting

  Huis en tuin
  EAN: 3660849502539
  Merk: Somfy
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
55,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Maak je bestaande verlichting slim

Wil je je bestaande verlichting kunnen bedienen met een app of afstandsbediening, maar wil je niet al je lampen hoeven te vervangen? Dan biedt de Somfy inbouwontvanger de uitkomst! Na installatie van de ontvanger is het mogelijk om verschillende typen verlichting te bedienen met de Somfy afstandsbediening of Somfy Tahoma Connect app.De Somfy inbouwontvanger zorgt ervoor dat je bestaande verlichting kan worden bediend met een afstandsbediening en/of app, zonder dat je daarvoor je verlichting hoeft te vervangen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de ontvanger monteren achter de schakelaar die je slim wil maken, in de inbouwdoos. Vervolgens programmeer je je zenders: de Somfy app, afstandsbediening of andere Somfy zenders. Je kunt nu je verlichting op afstand aan- en uitzetten! Bovendien blijft de functie van de bestaande schakelaar behouden, dus kun je de lichtknop gewoon gebruiken.


Installatie van de Somfy inbouwontvanger

Voor de installatie is enige kennis vereist van electra. Alhoewel het installatieproces van de inbouwontvanger staat beschreven in de handleiding, is het verstandig om iemand in te schakelen als je twijfelt of je voldoende kennis hebt van werken met electra. Zorg er in ieder geval altijd voor dat je de stroom uitschakelt tijdens de installatie!De ontvanger is compatibel met halogeenlampen van maximaal 500W of spaar- en LED-lampen van maximaal 60W.


Sluit tot 12 zenders aan op de ontvanger

De Somfy inbouwontvanger werkt met alle typen Somfy zenders. Over het algemeen gebruik je de Somfy TaHoma Connect app en/of de Somfy afstandsbediening, maar je kan bijvoorbeel ook de bewegingsmelder erop aansluiten. Je kan tot 12 zenders aansluiten op de inbouwontvanger.


Handig om te weten

Check van tevoren of je verlichting geschikt is voor de Somfy inbouwontvanger. De ontvanger past in een inbouw- of lasdoos, achter de lichtschakelaar, met een diepte van 50 millimeter.De Somfy inbouwontvanger voor verlichting is alleen geschikt voor afstandsbedieningen met RTS (Radio Technology Somfy) technologie. Let daarop bij de aanschaf van een afstandsbediening.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

ELRO AG40KEB digicodeblok
ELRO AG40KEB digicodeblok
49,-
Meer informatie
FIBARO Z-Wave motion sensor ZW5
FIBARO Z-Wave motion sensor ZW5
58,-
Meer informatie
Click And Grow navulling - Kattenkruid
Click And Grow navulling - Kattenkruid
10,-
Meer informatie
Philips Hue Go Draadloze Smart lamp
Philips Hue Go Draadloze Smart lamp
70,-
Meer informatie