Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Somfy IO rookmelder

Somfy IO rookmelder

  Meubels
  EAN: 3660849505301
  Merk: Somfy
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
80,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Neem geen enkel risico


Sinds enkele jaren moet iedere woning een rookmelder hebben. Een exemplaar per appartement volstaat, maar als u een huis heeft moet er op elke verdieping een melder worden geïnstalleerd. Zo kunnen branden worden opgemerkt voordat ze zich teveel uitbreiden en kunnen rampen worden voorkomen. Rook is inderdaad een van de eerste tekens van brand. Rook verbreidt zich snel, geruisloos en zorgt heel snel voor ademhalingsproblemen. Daarom is het van groot belang om snel gewaarschuwd te worden.

Een melder met vele mogelijkheden


Zodra de IO rookmelder van Somfy rook detecteert gaat de sirene van 85 dB af. Onmogelijk om hem niet te horen. Als u huis is uitgerust met meerdere identieke melders gaan ze bovendien allemaal tegelijk af. Hij kan 50 melders herkennen.

Combineer hem met het TaHoma systeem voor extra zekerheid 's nachts


Deze rookmelder kan los worden gebruikt. Maar als u over een TaHoma systeem beschikt, biedt de melder nog veel meer mogelijkheden: Door hem toe te voegen aan de interface kunt u voortaan scenario's programmeren waarmee uw luiken openen en lampen aangaan in geval van brand. Bedenk alle mogelijke situaties en creëer uw scenario's in de TaHoma app.

Goed om te weten


Als er 's nachts brand bij u uitbreekt, zijn de gevaren uiteraard veel groter. U wordt verbaasd wakker in het donker. Als u een Somfy rookmelder heeft die is gekoppeld aan uw TaHoma systeem, reageert deze direct en gaan alle lampen aan en luiken open. Zodoende kunt u zich veel makkelijker oriënteren en de gevarenzone verlaten.
En als u afwezig bent, kunt u notificaties, e-mails of sms-berichten ontvangen als de melder afgaat. U kunt dienovereenkomstig reageren. Het is mogelijk om meerdere contacten toe te voegen, zodat uw naasten ook worden ingelicht.
De melder controleert voortdurend of hij nog goed werkt, maar als u zich daarvan wilt verzekeren is er een knop waarmee u de melder kunt testen. U ontvangt een notificatie via TaHoma als de batterij bijna leeg is. Als u de melder niet aan uw systeem heeft toegevoegd, wordt u gewaarschuwd door middel van een geluidssignaal.
De Somfy IO is een foto-elektrische rookmelder die overeenstemt met de Europese EN14604 norm. Hij communiceert met de TaHoma interface op een 868 MHz frequentie. Hij heeft een autonomie van 5 jaar, werkt op een meegeleverde alkalinebatterij van 9V, en de module die de onderlinge verbinding met de andere rookmelders en de communicatie met de TaHoma verzorgt, werkt op een CR123-batterij die ook wordt meegeleverd. De melder wordt beschermd met een beschermingsindex IP20.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Philips Hue White Ambiance E27 LED-lamp
Philips Hue White Ambiance E27 LED-lamp
28,-
Meer informatie
Fatboy Concrete Kussen
Fatboy Concrete Kussen
39,-
Meer informatie
Striped fauteuil Magis armleuning wit
Striped fauteuil Magis armleuning wit
580,-
Meer informatie
Magis Proust fauteuil Magis wit
Magis Proust fauteuil Magis wit
749,-
Meer informatie