Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Somfy Lighting package NL

Somfy Lighting package NL

  Meubels
  EAN: 3660849508159
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
299,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Uitgebreid


Met het Somfy TaHoma startpakket voor verlichting leg je de basis voor een prachtig, uitgebreid smart home besturingssysteem. De TaHoma is inbegrepen in deze set, gecombineerd met 2 stekkerdozen voor verlichting die geprogrammeerd kunnen worden. Je hoeft hiervoor geen speciale lampen te kopen, de lampen die je al hebt kunnen met de stekker op afstand of met een timer aan of uit worden gezet.


Extra veiligheid


De stekkerdozen werken net zoals een gewoon stopcontact (je steekt simpelweg de stekker hierin). Wat dit stopcontact echter slim maakt, is dat het opdrachten kan ontvangen om aan en uit te gaan. Doe bijvoorbeeld de lampen in huis alvast aan als je wat later thuis komt, gewoon via de app op je smartphone. Zo lijkt het alsof er al iemand thuis is en worden inbrekers afgeschrikt. Perfect voor de vakantieperiode wanneer er een verhoogd inbraakrisico is!


Energiebesparend


De mogelijkheid om je lampen op afstand te bedienen is natuurlijk altijd handig en laat je bovendien besparen op energie. Mocht je er bijvoorbeeld op je werk achter komen dat je de verlichting per ongeluk aan hebt gelaten, kun je ze gewoon op afstand uitdoen met de handige app. Ideaal om je nieuwsgierige overbuurvrouw op het verkeerde been te zetten. “Zijn ze nou thuis of niet?”


Perfecte start


Het TaHoma besturingssysteem vormt de basis voor jouw smart home. Naast de op afstand bedienbare stekkerdozen kun je tot maar liefst 100 apparaten aansluiten op het systeem, die je gemakkelijk kunt programmeren voor optimaal wooncomfort. Bedien je deuren, ramen, gordijnen, zonnewering op afstand, en nog veel meer! Je kunt de TaHoma vervolgens via de intuïtieve app op je smartphone of tablet aansturen. Daarnaast kun je een eigen scenario aanmaken, bijvoorbeeld voor “opstaan” of voor een “lui weekend thuis”. Of laat de lampen en de verwarming aan gaan vlak voordat je thuis komt, zodat je huis op de gewenste temperatuur is. Met de Somfy TaHoma en al zijn geweldige toepassingen is je huis voorbereid op de toekomst, met comfort én veiligheid!

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Magic Hole fauteuil Kartell wit - oranje
Magic Hole fauteuil Kartell wit - oranje
478,-
Meer informatie
4 Seasons Outdoor Gabor Bijzettafels
4 Seasons Outdoor Gabor Bijzettafels
20% korting!
349,- 279,-
Meer informatie
Flexson PLAY:5 Muurbeugel Zwart
Flexson PLAY:5 Muurbeugel Zwart
80,-
Meer informatie
Patio bank Weltevree 2-zits naturel
Patio bank Weltevree 2-zits naturel
1.495,-
Meer informatie