Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Somfy Movement Sensor Indoor

Somfy Movement Sensor Indoor

  Meubels
  EAN: 3660849505233
  Merk: Somfy
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
80,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Somfy: Comfort en veiligheid


Met Somfy in huis weet je zeker dat je beschikt over een uiterst betrouwbaar domotica-systeem: het is erg veelzijdig en uit te breiden met uiteenlopende apparaten en sensoren. Aan de basis staat de TaHoma hub die je in alle gevallen nodig hebt. Via de TaHoma app voeg je apparaten toe, pas je instellingen aan en stel je 'wat-als-scenario's op'. Dat levert niet alleen comfort op, maar ook een gevoel van veiligheid.

Scenario's instellen en activeren


Via de Somfy app kun je scenario's instellen. In een scenario bepaal je welke apparaten, op welk moment en in welke volgorde in- of uitschakelen. Dat kan op vaste tijden zijn, maar je kunt ook scenario's automatisch laten ingaan zodra er iets in je huis gebeurt. Denk aan het inschakelen van verlichting of het openen van rolluiken. Met de Somfy bewegingsmelder wordt zo'n scenario automatisch geactiveerd (of gedeactiveerd) zodra er beweging gedetecteerd wordt. Wel zo prettig als er ongewenst iemand in huis rondloopt en daarnaast comfortabel als apparaten automatisch inschakelen bij binnenkomst.

Pushberichten


Als je graag wil weten wat er in huis gebeurt als je weg bent, stel je je systeem zo in dat je een pushbericht ontvangt zodra er beweging in huis is. Je ontvangt dan een SMS of een e-mail waarin staat waar en wanneer dat is geweest. Je regelt dit via de TaHoma app.

Premium


Somfy is een kwaliteitsmerk. Producten zijn mooi ontworpen en van hoogwaardige kwaliteit. Standaard worden ze geleverd met al het directe toebehoren. De Somfy bewegingsmelder is een uitbreiding op je Somfy domotica-systeem. De basis voor zo'n systeem is de TaHoma hub. Deze heb je altijd nodig.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Trust Zigbee E27 LED-lamp Color
Trust Zigbee E27 LED-lamp Color
42,-
Meer informatie
Week-End fauteuil Petite Friture wit
Week-End fauteuil Petite Friture wit
380,-
Meer informatie
Passe Partout eettafel Magis 140x140cm wit
Passe Partout eettafel Magis 140x140cm wit
2.481,-
Meer informatie
EVE Button afstandsbediening voor huisautomatisering voor Apple Homekit
EVE Button afstandsbediening voor...
39,-
Meer informatie