Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Somfy Movement Sensor Outdoor

Somfy Movement Sensor Outdoor

  Meubels
  EAN: 3660849010546
  Merk: Somfy
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
139,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Somfy: Comfort en veiligheid

Met Somfy in huis weet je zeker dat je beschikt over een uiterst betrouwbaar domotica-systeem: het is erg veelzijdig en uit te breiden met uiteenlopende apparaten en sensoren. Aan de basis staat de TaHoma hub die je in alle gevallen nodig hebt. Via de TaHoma app voeg je apparaten toe, pas je instellingen aan en stel je 'wat-als-scenario's op'. Dat levert niet alleen comfort op, maar ook een gevoel van veiligheid.


Scenario's

Via de Somfy app kun je scenario's instellen. In een scenario bepaal je welke apparaten, op welk moment en in welke volgorde in- of uitschakelen. Dat kan op vaste tijden zijn, maar je kunt ook scenario's automatisch laten ingaan zodra er iets rondom huis gebeurt. Denk aan het inschakelen van een buitenlamp en verlichting binnen of het sluiten van rolluiken. Zo lijkt het alsof er toch iemand thuis is en maak je het inbrekers een stuk moeilijker. Met de Somfy bewegingsmelder outdoor wordt een scenario automatisch geactiveerd (of gedeactiveerd) zodra er beweging gedetecteerd wordt. Wel zo prettig als er ongewenst iemand bij je huis rondloopt en daarnaast is het comfortabel als apparaten automatisch inschakelen bij thuiskomst.


Pushberichten

De detector maakt onderscheid tussen mensen en huisdieren. Daarmee voorkom je dat je meldingen krijgt (of dat apparaten aan- of uitgaan) als er enkel een huisdier voorbijkomt. Als je graag wil weten wat er bij je huis gebeurt als je weg bent, stel je je systeem zo in dat je een pushbericht ontvangt zodra er beweging is. Je ontvangt dan een SMS of een e-mail waarin staat waar en wanneer dit het geval is. Je regelt dit via de TaHoma app.


Premium uitbreiding

Somfy is een kwaliteitsmerk. Producten zijn mooi ontworpen en van hoogwaardige kwaliteit. Standaard worden ze geleverd met al het directe toebehoren. De Somfy bewegingsmelder is een uitbreiding op je Somfy domotica-systeem. De basis voor zo'n systeem is de TaHoma hub, die je altijd nodig hebt.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Fatboy Rondeju Poef
Fatboy Rondeju Poef
229,-
Meer informatie
Bliss eetkamerstoel Woood groen
Bliss eetkamerstoel Woood groen
69,-
Meer informatie
Dodo kinderstoel Magis Me Too geel
Dodo kinderstoel Magis Me Too geel
169,-
Meer informatie
Patio fauteuil Weltevree groen
Patio fauteuil Weltevree groen
1.150,-
Meer informatie