Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Somfy Opening- en schokmelder

Somfy Opening- en schokmelder

  Huis en tuin
  EAN: 3660849505240
  Merk: Somfy
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
70,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Somfy: Comfort en veiligheid

Met Somfy in huis weet je zeker dat je beschikt over een uiterst betrouwbaar domotica-systeem: het is erg veelzijdig en uit te breiden met uiteenlopende apparaten en sensoren. Aan de basis staat de TaHoma box die je in alle gevallen nodig hebt. Via de TaHoma app voeg je apparaten toe, pas je instellingen aan en stel je 'wat-als-scenario's op'. Dat levert niet alleen comfort op, maar ook een gevoel van veiligheid.


Zien wat er in huis gebeurt

Natuurlijk is het fijn om te weten wanneer welke deur of welk raam in huis open of dichtgaat, zeker als je zelf niet thuis bent. Eenmaal toegevoegd aan je systeem ben je via de app volledig op de hoogte van wat er in huis gebeurt.


Comfortabel

Als er dan toch sensoren zijn, dan kun je ze ook voor andere dingen gebruiken! Bedenk zelf scenario's voor bepaalde situaties. Bijvoorbeeld welke aangesloten apparaten aan gaan en welke rolluiken openen als jouw voordeur opengaat. Of wat er moet gebeuren als ongewenste gasten je huis naar binnen gaan. Wil je bij bepaalde activiteiten een SMS- of e-mail via push ontvangen? Al deze scenario's leg je eenvoudig vast in je TaHoma app.


Premium

Somfy is een kwaliteitsmerk. Producten zijn mooi ontworpen en van hoogwaardige kwaliteit. Standaard worden ze geleverd met al het directe toebehoren. Handig om te weten. Raam- en deursensoren zijn een uitbreiding op je Somfy domotica-systeem. In alle gevallen heb je een TaHoma box nodig.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Philips Hue Outdoor Lily LED Spot Starterset (3 lampen)
Philips Hue Outdoor Lily LED Spot Starterset (3...
260,-
Meer informatie
FIBARO Smoke Sensor
FIBARO Smoke Sensor
65,-
Meer informatie
OSRAM SMART+ Plug Outdoor
OSRAM SMART+ Plug Outdoor
75,-
Meer informatie
Robomow Remote Control
Robomow Remote Control
120,-
Meer informatie