Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Somfy Outdoor wall plug NL

Somfy Outdoor wall plug NL

  EAN: 3660849501631
  Merk: Somfy
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
35,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Dit is de handige Somfy stekkerdoos voor buiten.

Het is een slim stopcontact, omdat hij op afstand bestuurbaar is. Bedien het stopcontact ofwel via de afstandsbediening, of via de Somfy TaHoma, het slimme besturingssysteem voor je huis.


Multi functioneel

Dit stopcontact is extra goed afgeschermd voor optimaal buitengebruik. Het stopcontact zelf heeft nog een extra schermpje zodat het spatwaterdicht is. Schakel je buitenverlichting aan en uit met de optionele afstandsbediening (niet inbegrepen). Maar dat niet alleen! Je kunt het stopcontact ook voor het inschakelen van je sproei-installatie gebruiken of voor de buitenkoelkast (of koelbox op stroom) zodat je in de zomer van een verfrissend biertje geniet. Dan hoef je niet meer helemaal naar de keuken te lopen! Of je gebruikt het Somfy stopcontact juist in de winter, om gemakkelijk de weg naar de garage te vinden in het donker.


Veiligheid binnen handbereik

Doordat het stopcontact een wattage tot 3600 watt kan hanteren, kun je elk gewenst apparaat erop aansluiten. Als je je buitenstopcontact met de TaHoma verbindt kun je nog meer gemak hebben van dit handige apparaatje. Doe via de app het licht aan of uit, of gebruik de timerfunctie. Extra handig voor de vakantieperiode wanneer je je huis er bewoond uit wil laten zien! De timerfunctie is daarnaast ideaal voor de winter, doordat je de kerstversiering aan kunt laten gaan tegen de tijd dat het donker wordt. Je kiest dan vervolgens het tijdstip wanneer je wilt dat ze weer uit gaan, tegen 11 uur 's avonds bijvoorbeeld.


TaHoma

Breid je smart home uit met het TaHoma besturingssysteem. Door het buitenstopcontact aan dit systeem te koppelen, kun je nog optimaler genieten van het comfort dat Somfy te bieden heeft. De functionaliteit van de tijdschakelaar zorgt ervoor dat je er niet zelf aan hoeft te denken om de buitenlampen weer uit te doen. En mocht je weleens vergeten de lampen uit te doen, kun je voortaan op energie besparen.