Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Somfy Protect bewegingssensor

Somfy Protect bewegingssensor

  Meubels
  EAN: 3660849508548
  Merk: Somfy
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
52,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Bescherm je woning


Wil je je woning veiliger maken, je Somfy Protect systeem uitbreiden en een veilig gevoel hebben? De Somfy Protect bewegingmelder voor binnengebruik is een compleet beveiligingssaccessoire voor je Somfy Protect alarmsysteem. Hij signaleert elke vorm van inbraak, stuurt meldingen naar je smartphone, herkent huisdieren en detecteert temperatuursveranderingen. Inbrekers hebben dus geen kans van slagen!

Een compleet accessoire


De Somfy Protect bewegingsmelder is meer dan een eenvoudige bewegingsdetector voor uw woning. Uiteraard zet deze sensor je Somfy alarm in gang, zodra hij een beweging opmerkt in huis, maar hij stuurt je en door jou geregistreerde familieleden ook een melding op de smartphone. De gevoeligheid van de detector kun je instellen via de Somfy Protect app. De sirene is uitgerust met een temperatuursensor en wordt ingeschakeld bij iedere plotselinge verandering van de binnentemperatuur. Als een raam wordt geopend en de temperatuur daalt plotseling: is het de schoonmaakster die het huis lucht of een inbreker die is binnengedrongen? Je kunt er van op aan dat je huisdier de detector niet onnodig zal inschakelen, want de sensor herkent huisdieren tot 25 kg. Als je een sint-bernard hebt, is het uiteraard een ander verhaal. Dan moet je hem uit de buurt van de sensor houden of de sensor ergens plaatsen waar de huisdieren niet komen. Een andere interessante functionaliteit: hoewel de detector onopvallend is, is het altijd mogelijk dat eventuele inbrekers hem opmerken en proberen om hem te deactiveren. Geen paniek, hij beschermt zichzelf: dieven kunnen hem niet verplaatsen zonder de sirene van het alarmsysteem in te schakelen als deze is gactiveerd.

Goed om te weten


Het installeren van de bewegingsdetector is heel eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. Hij heeft een detectiebereik van 7 meter in een hoek van 130°. Hij werkt op een CR123A-batterij (meegeleverd) met een levensduur van 2 jaar en geeft een waarschuwing als de batterij zwakker wordt. De Somfy Protect bewegingsmelder is een accessoire dat alleen samenwerkt met het Somfy Protect alarmsysteem. Om er gebruik van te maken heb je een hub of bridge nodig voor de WiFi-verbinding, zoals de Link -van de Somfy Home Alarm set- of de Somfy One en One+ systemen. Het radiobereik tussen de hub en de sensor gaat tot 200 meter met vrij zicht. De bewegingsdetector kan worden geconfigureerd met de gratis Somfy Protect app: deze is verkrijgbaar voor smartphones die werken met iOS 9 (of elke nieuwere versie) of Android 4.4 (en nieuwer).

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Libratone TOO Caribbean Green
Libratone TOO Caribbean Green
124,-
Meer informatie
Trust ZigBee Draadloze Bewegingssensor - ZPIR-8000
Trust ZigBee Draadloze Bewegingssensor - ZPIR-8000
28,-
Meer informatie
Flexson PLAY:1 Premium Vloerstandaard Wit/Eiken
Flexson PLAY:1 Premium Vloerstandaard Wit/Eiken
139,-
Meer informatie
Fibaro Home Center Lite
Fibaro Home Center Lite
229,-
Meer informatie