Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Somfy Protect bewegingssensor

Somfy Protect bewegingssensor

  Huis en tuin
  EAN: 3660849508548
  Merk: Somfy
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
52,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Bescherm jouw huis

Wil je jouw huis veiliger maken, je Somfy Protect systeem uitbreiden en een veilig gevoel hebben? De Somfy Protect bewegingssensor voor binnengebruik is een compleet beveiligingsaccessoire voor je Somfy Protect alarmsysteem. Hij signaleert elke vorm van inbraak, stuurt meldingen naar je smartphone, herkent huisdieren en detecteert temperatuursveranderingen. Inbrekers hebben dus geen kans van slagen!


Een compleet accessoire

De Somfy Protect bewegingssensor is meer dan een eenvoudige bewegingsdetector oovr jouw huis. Uiteraard zet deze sensor je Somfy alarm in gang zodra hij een beweging detecteert, maar hij stuurt je ook een melding op je smartphone. De gevoeligheid van de sensor kan worden ingesteld via de Somfy Protect app. De sirene is uitgerust met een temperatuursensor en wordt ingeschakeld bij iedere plotselinge verandering van de binnentemperatuur. Als een raam wordt geopend en de temperatuur daalt plotseling: is het de schoonmaakster die het huis lucht of een inbreker die is binnengedrongen? Je kunt er van op aan dat je huisdier de detecteert niet onnodig zal activeren, want de sensor herkent huisdieren van maximaal 25 kg. Als je een sint-bernard hebt, is het uiteraard een ander verhaal. Dan moet je hem uit de buurt van de sensor houden of de sensor ergens plaatsen waar de huisdieren niet komen. Een andere interessante functionaliteit: hoewel de detector onopvallend is, is het altijd mogelijk dat eventuele inbrekers hem opmerken en proberen om hem te deactiveren. Geen paniek, hij beschermt zichzelf. Dieven kunnen de sensor niet verplaatsen zonder de sirene van het alarmsysteem in te schakelen.


Goed om te weten

Het installeren van de bewegingsdetector is heel eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. Hij heeft een detectiebereik van 7 meter onder een kijkhoek van 130 graden. De sensor werkt op een meegeleverde batterij met een levensduur van 2 jaar, en geeft een waarschuwing wanneer de batterij bijna leeg is. De Somfy Protect bewegingsmelder is een accessoire dat alleen samenwerkt met het Somfy Protect alarmsysteem. Om er gebruik van te maken heb je een hub of bridge nodig voor de WiFi-verbinding, zoals de Link of de Somfy One. Het radiobereik tussen de hub en de sensor gaat tot 200 meter met vrij zicht. De bewegingssensor kan worden geconfigureerd met de gratis Somfy Protect app.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Flexson One Vloerstandaard Zwart (2-pack)
Flexson One Vloerstandaard Zwart (2-pack)
125,-
Meer informatie
Gardena Smart Watering Set voor Heggen en Struiken
Gardena Smart Watering Set voor Heggen en Struiken
479,-
Meer informatie
Somfy Home Alarm met Outdoor Camera (grijs)
Somfy Home Alarm met Outdoor Camera (grijs)
599,-
Meer informatie
Ring Floodlight Cam Wit
Ring Floodlight Cam Wit
249,-
Meer informatie