Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Somfy Protect Intellitag (5-pack)

Somfy Protect Intellitag (5-pack)

  Meubels
  EAN: 3660849508524
  Merk: Somfy
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
149,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Inbraken zijn verleden tijd


Wees niet bang voor inbraak met deze 5 Somfy Protect IntelliTAG trillings- en openingsdetectoren. Ze herkennen iedere inbraakpoging en waarschuwen je nog VOORDAT er wordt ingebroken. Ze activeren ook de Somfy sirene en schrikken inbrekers af om binnen te dringen. Deze detectoren zijn eenvoudig te installeren, gebruiksvriendelijk en de functionaliteiten zijn onmisbaar voor elk Somfy Protect alarmsysteem.

Gegarandeerd doeltreffend


Ter voorkoming van inbraak analyseren de IntelliTAG sensoren de trillingen van de deur of het raam waarop deze zijn bevestigd. Ze reageren alleen op trillingen die kenmerkend zijn voor inbraak (door gebruik van een koevoet, moker, etc…), en niet op alledaagse situaties (iemand die op de deur klopt, gebruik van een bal…). Bij een inbraakpoging zorgen de IntelliTAGs ervoor dat de Somfy Protect 110 dB sirene afgaat en geven een melding op je smartphone, voordat de inbreker bij je binnendringt. Op deze manier worden eventuele inbrekers afgeschrikt. De sensoren hebben ook een zelfbeschermd systeem, die waarschuwt als iemand probeert om een sensor los te trekken en als ze een onregelmatigheid in het functioneren detecteren (zoals een zwakker wordende batterij). Dankzij de IP54 beschermingsindex kunnen ze zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd.

Goed om te weten


De sensoren zijn eenvoudig, in enkele minuten te bevestigen. Ze zijn te gebruiken met alle soorten deuren of ramen (schuifpui, garagedeur, dakraam bijvoorbeeld). Ze werken op een AAA batterij (meegeleverd) en de batterij gaat bij normaal gebruik 1 jaar mee. De apparaatjes van 60 x 28 x 13,5 mm zijn onopvallend. De senor is een accessoire van het Somfy Protect veiligheidssysteem. Om ze te gebruiken heb je een Somfy hub nodig (bijvoorbeeld de Link die in de Somfy Protect Home Alarm set te vinden is, of de Somfy One en One+ systemen). Er wordt een draadloze verbinding gerealiseerd tussen de sensoren en de hub. Het bereik van een sensor gaat tot 200 m (in open veld). De Somfy Protect app is gratis en verkrijgbaar voor alle apparaten die werken met iOS 9 (of een nieuwere versie) en Android 4.4 (of nieuwer). Als je meerdere sensoren wilt installeren kun je de IntelliTAG sensoren ook per set van 5 verkrijgen bij 50five.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Foscam FI9900EP Outdoor PoE IP-camera
Foscam FI9900EP Outdoor PoE IP-camera
109,-
Meer informatie
Somfy Protect Home Alarm
Somfy Protect Home Alarm
375,-
Meer informatie
Passe Partout tafel Magis 120cm rond zwart
Passe Partout tafel Magis 120cm rond zwart
1.180,-
Meer informatie
Easy Table tuintafel Magis zwart
Easy Table tuintafel Magis zwart
530,-
Meer informatie