Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Somfy Protect Intellitag (5-pack)

Somfy Protect Intellitag (5-pack)

  Meubels
  EAN: 3660849508524
  Merk: Somfy
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
168,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Inbraken zijn verleden tijd


Wees niet bang voor inbraak met deze Somfy Protect IntelliTAG trillings- en openingsdetector. Hij herkent iedere inbraakpoging en waarschuwt je nog VOORDAT er wordt ingebroken. Hij activeert ook de Somfy sirene en schrikt inbrekers af om binnen te dringen. Deze detector is eenvoudig te installeren, gebruiksvriendelijk en de functionaliteiten zijn onmisbaar voor elk Somfy Protect alarmsysteem.


Gegarandeerd doeltreffend


Ter voorkoming van inbraak analyseert de IntelliTAG sensor de trillingen van de deur of het raam waarop deze is bevestigd. Hij reageert alleen op trillingen die kenmerkend zijn voor inbraak (door gebruik van een koevoet, moker, etc…), en niet op alledaagse situaties (iemand die op de deur klopt, gebruik van een bal…). Bij een inbraakpoging zorgen de IntelliTAGs ervoor dat de Somfy Protect 110 dB sirene afgaat en geven een melding op je smartphone, voordat de inbreker bij je binnendringt. Op deze manier worden eventuele inbrekers afgeschrikt. De sensor heeft ook een zelfbeschermd systeem, die waarschuwt als iemand probeert om de sensor los te trekken en als hij een onregelmatigheid in het functioneren detecteert (zoals een zwakker wordende batterij). Dankzij de IP54 beschermingsindex kan hij zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd.


Goed om te weten


De sensoren zijn eenvoudig, in enkele minuten te bevestigen. Ze zijn te gebruiken met alle soorten deuren of ramen (schuifpui, garagedeur, dakraam bijvoorbeeld). Ze werken op een AAA batterij (meegeleverd) en de batterij gaat bij normaal gebruik 1 jaar mee. De apparaatjes van 60 x 28 x 13,5 mm zijn onopvallend. De senor is een accessoire van het Somfy Protect veiligheidssysteem. Om hem te gebruiken heb je een Somfy hub nodig (bijvoorbeeld de Link die in de Somfy Protect Home Alarm set te vinden is, of de Somfy One en One+ systemen). Er wordt een draadloze verbinding gerealiseerd tussen de sensoren en de hub. Het bereik van de sensor gaat tot 200 m (in open veld). De Somfy Protect app is gratis en verkrijgbaar voor alle apparaten die werken met iOS 9 (of een nieuwere versie) en Android 4.4 (of nieuwer). Als je meerdere sensoren wilt installeren kun je de IntelliTAG sensoren ook per set van 5 verkrijgen bij 50five.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Nedis Full-Colour & Warm White LED lamp E14
Nedis Full-Colour & Warm White LED lamp E14
25,-
Meer informatie
Beveiligingscamera installatie
Beveiligingscamera installatie
50,-
Meer informatie
Philips Hue White E27 LED-lamp
Philips Hue White E27 LED-lamp
16,-
Meer informatie
Scab Design Jenny Stoel
Scab Design Jenny Stoel
17% korting!
49,- 41,-
Meer informatie