Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Somfy Protect Keyfob

Somfy Protect Keyfob

  Meubels
  EAN: 3660849508531
  Merk: Somfy
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
22,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Klein maar praktisch


Het is geen probleem meer om bepakt en bezakt thuis te komen, waardoor je het alarmsysteem niet meer kunt deactiveren. De Somfy Protect Keyfob badge voor handsfree deactivering schakelt je Somfy Protect alarmsysteem automatisch uit als je thuiskomt. Het risico dat het alarm per ongeluk afgaat wordt dus beperkt. Ook wordt het alarm ingeschakeld als je de deur uit gaat. Praktisch toch?

Overige handige functionaliteiten


Deze badge heeft vier knoppen, voor vier verschillende functionaliteiten. Naast het uitschakelen van je alarmsysteem kan hij deze ook activeren, een scenario creëren, de sirene inschakelen of een melding per e-mail of SMS verzenden in spoedgevallen. Je kunt desgewenst je familieleden een Somfy badge geven en alle gebruikers beschikken over bovengenoemde functionaliteiten. Aangezien deze badges persoonlijk zijn weet je wie er bij je binnenkomt of weggaat, en weet je dus wie het alarmsysteem activeert of deactiveert!

Goed om te weten


Deze badge is een speciaal ontworpen accessoire voor Somfy Protect alarmsystemen. Het is dus noodzakelijk om gebruik te maken van een Home Alarm set, Somfy One of One+ systeem. Het radiobereik tussen deze badge en de centrale hub van je systeem gaat tot 50 meter met vrij zicht. De centrale herkent de badge automatisch bij het installeren. De Somfy Protect Keyfob maakt gebruik van Bluetooth om het alarm te (de)cativeren en werkt op een batterij (CR2032, meegeleverd) met een levensduur van een jaar. Je wordt automatisch geïnformeerd wanneer de batterij vervangen moet worden. Hij is klein en discreet (34 x 10 mm) en met de bijbehorende ring kun je hem als sleutelhanger gebruiken. Voor het installeren en configureren van de Somfy Protect Keyfob badge dien je de Somfy Protect app te downloaden. Deze is te gebruiken met smartphones die werken met Android (versies 4.4 of nieuwer) of iOS (versies 9 en nieuwer).

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

MiPow Solar Garden & Pool Buitenlamp 3-Pack
MiPow Solar Garden & Pool Buitenlamp 3-Pack
140,-
Meer informatie
Striped voetenbankje Magis zwart
Striped voetenbankje Magis zwart
290,-
Meer informatie
Honeywell draadloze omvormer +
Honeywell draadloze omvormer +
45,-
Meer informatie
OSRAM SMART+ LED-spot GU10 DIM PAR
OSRAM SMART+ LED-spot GU10 DIM PAR
20,-
Meer informatie