Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Somfy Protect One

Somfy Protect One

  Meubels
  EAN: 3660849508562
  Merk: Somfy
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
169,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Een veelzijdig systeem


Zoek niet langer naar het veiligheidssysteem van uw dromen, Somfy biedt je een direct bruikbare alles-in-één oplossing. Somfy Protect One combineert alle apparaten die nodig zijn voor de bescherming van je woning: een Full HD-camera die discreet zijn oog sluit zodra je thuis bent, een 90+ dB sirene die aangaat zodra de bewegingsdetector verdachte activiteit waarneemt en, als kers op de taart, de Link-interface om het apparaat met internet te verbinden. Zo ben je in staat om alles wat er thuis in je afwezigheid gebeurt op uw smartphone te volgen, waar je ook bent. Het enige dat je nodig hebt is een smartphone met Android of iOS en een internetabonnement.

Veiligheid verzekerd


Wees gerust, want met de Somfy Protect One is je woning en inboedel veilig: de camera maakt gratis video's van 10 seconden en laat het alarm afgaan zodra de bewegingsdetector een verdachte beweging waarneemt, zelfs 's nachts dankzij het nachtzicht. Je ontvangt een bericht op je smartphone en kunt de beelden live bekijken of terugkijken per 10 seconden. De bewegingsdetector is uitgerust met de SomfyVision infraroodtechnologie en beeldanalyse. Dit zorgt ervoor dat het alarm niet wordt geactiveerd door je huisdier. Somfy Protect One heeft een geïntegreerde microfoon en luidspreker en biedt de mogelijkheid om te communiceren met gezinsleden of gasten (als de sirene ontoereikend is, kun je eventuele inbrekers altijd nog abrupt verzoeken om je huis te verlaten). Somfy Protect One herkent de alarmen van rookmelders, CO2-melders en stroomstoringen. Met de Protect kun je gebruik maken van 'intelligente activering' waarmee je automatisch je veiligheidssysteem kunt deactiveren als je thuiskomt. De app herinnert je eraan om het systeem weer te activeren bij vertrek. De app biedt ook de mogelijkheid om gebieden te selecteren die niet in de gaten gehouden hoeven te worden. Somfy Protect One past zich dus aan je behoeften aan. Bij thuiskomst gaat de sluiter automatisch dicht en wordt je privéleven niet vastgelegd op camera. Zodoende voel je je ook niet bekeken in je eigen huis.

Een hoogwaardig apparaat


Dankzij de Full HD-resolutie van de 1080p, de 8x zoom en de grote beeldhoek (130°) maakt de camera hoogwaardige beelden. De bewegingsdetector heeft een bereik van 5 meter en 6 meter met nachtvisie. Somfy Protect One communiceert via wifi (een stabiel netwerk van 2,4 GHz is noodzakelijk) of Bluetooth 4.0 met een minimale snelheid van 500 Kbps. Het apparaat is modern vormgegeven en compact, het is slechts 9 x 11 cm groot. De Protect app is gratis en werkt met smartphones met Android (versie 4.4 of nieuwer) en iOS (versie 9 en nieuwer).

Goed om te weten


Somfy Protect One is makkelijk te installeren en gebruiksvriendelijk. Sluit het systeem aan en de app leidt je door het configuratieproces, waarbij het systeem aan jouw behoeften kan worden aangepast. Het is een compleet, maar uitbreidbaar systeem. Het kan worden aangevuld met andere Somfy accessoires (50 IntelliTAG sensoren en bewegingsdetectoren, 50 badges, 2 sirenes voor binnen en 2 voor buiten, 3 extra camera's). Is het Somfy Protect One systeem niet wat je zoekt? 50five biedt ook andere Somfy oplossingen, zoals de Somfy Protect beveiligingscamera of het Somfy Protect One+ systeem.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Patio fauteuil Weltevree geel
Patio fauteuil Weltevree geel
1.150,-
Meer informatie
Innr Spot GU10 RS 128 T - Tunable White - (4 stuks)
Innr Spot GU10 RS 128 T - Tunable White - (4...
68,-
Meer informatie
Air eetkamerstoel Magis wit
Air eetkamerstoel Magis wit
104,-
Meer informatie
Easy Chair tuinstoel Magis paars
Easy Chair tuinstoel Magis paars
97,-
Meer informatie