Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Somfy Protect One+

Somfy Protect One+

  Meubels
  EAN: 3660849508579
  Merk: Somfy
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
379,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Een compleet veiligheidssysteem


Je wil je woning beschermen tegen inbraak: het tijdperk van ingewikkelde systemen met vele accessoires is voorbij. Somfy presenteert de Somfy Protect One+, een efficiënt en flexibel alles-in-een apparaat. Somfy Protect One+ bestaat uit een Full HD camera, instelbare bewegingsdetector en een 90dB sirene. Bij de meeste alarmsystemen is het ook nodig om zogenoemde hub of bridge te installeren voor de internetverbinding. Dit is niet het geval bij het One+ systeem, dat al is uitgerust met een interne hub. Somfy Protect One+ bevat dus alle nodige onderdelen voor het installeren van een effectief alarmsysteem bij jouw thuis. Het is echter niet beperkt tot de bestaande functionaliteiten. Er worden twee accessoires meegeleverd: een handsfree Somfy Protect Keyfob badge om het systeem op afstand te (de)activeren en een IntelliTAG anti-inbraak sensor. Je kunt daarnaast nog vele andere accessoires toevoegen. Je hebt alleen een Android of Apple smartphone nodig die verbonden is met internet!

Efficiënt en betrouwbaar


Dankzij de nachtzichtfunctie biedt de Somfy Protect One+ Full HD camera zowel overdag als 's nachts beelden van hoogwaardige kwaliteit . Met de Somfy Protect app waarschuwt de bewegingsdetector je op je smartphone in geval van verdachte activiteiten en maakt een video van de gebeurtenissen die direct in de Cloud wordt opgeslagen. Je hebt dus de mogelijkheid om te zien wat er gebeurt, ook als je niet thuis bent. Somfy Protect One+ zorgt er ook voor dat de sirene afgaat. Een indringer denkt dus wel twee keer na voordat hij bij je naar binnen gaat. Heb je een huisdier en wil je niet dat deze het alarm laat afgaan door de bewegingssensor? Dan hoef je alleen maar de gevoeligheid van de sensor aan te passen met de Somfy Protect app. Extra afschrikkend: de meegeleverde Somfy Protect IntelliTAG trillings- en openingsdetector herkent alle signalen van inbraakpogingen bij een deur of raam en activeert de sirene. Met de app kun je ook zones selecteren die je niet in de gaten wilt houden. Zodoende richt je apparaat zich op de belangrijkste plaatsen, zoals deuren en ramen. De Somfy Protect One+ detecteert het signaal van je rookmelder, CO2 melder en uitval van electriciteit. In het geval van stroomstoringen zorgt de noodaccu ervoor dat het systeem nog 6 uur werkt. Het is mogelijk om de video's die in dat tijdsbestek zijn opgenomen op te slaan op een SD kaart (niet inbegrepen). Het systeem heeft een geïntegreerde luidspreker en microfoon, zodat je kunt communiceren met bezoekers en familieleden. Handig om de kinderen te vertellen dat ze eerst hun huiswerk moeten maken voor ze computerspelletjes gaan spelen. Kom je bepakt en bezakt thuis? De Somfy Protect Keyfob badge (ook inbegrepen) schakelt het alarmsysteem automatisch uit via Bluetooth. Ook via de app kun je het systeem automatisch deactiveren als je terug bent. Zonder het risico dat je vergeet om het systeem opnieuw te activeren, want je ontvangt een herinnering als je het huis verlaat. Zodra je thuis bent gaat de sluiter voor de camera om je privacy te beschermen tegen ongewenste kijkers.

Hoogwaardige technologie


Dankzij de Full HD resolutie met 1080p, 8x zoom en grote kijkhoek van 130° zijn de camerabeelden van hoogwaardige kwaliteit. Somfy Protect One+ neemt video's van 10 seconden op zodra er een beweging wordt opgemerkt. De bewegingssensor heeft een bereik van 5 meter en 6 meter met nachtvisie. Somfy Protect One communiceert via de WiFi (een stabiel Wifi-netwerk is onmisbaar) of Bluetooth 4.0. Een minimale snelheid van 500 Kbps wordt aangeraden. Het apparaat is modern vormgegeven en compact, het is slechts 9 x 11 cm groot. De Protect app is gratis en gaat samen met smartphones met Android (versies 4.4 of nieuwer) en iOS (versies 9 en nieuwer).

Goed om te weten


Somfy Protect One+ is makkelijk te installeren en gebruiksvriendelijk. Sluit het systeem aan en de app leidt je door het configuratieproces, waarbij het systeem aan jouw behoeften kan worden aangepast. Het is een compleet, maar uitbreidbaar systeem. Het kan worden aangevuld met andere Somfy accessoires (50 IntelliTAG sensoren en bewegingsdetectoren, 50 badges, 2 sirenes voor binnen en 2 voor buiten, 3 extra cameras). Het Somfy Protect One+ alarmsysteem is ideaal voor stadswoningen. Is het niet wat u zoekt? 50five biedt ook andere Somfy oplossingen: kijk eens naar de Somfy Protect beveiligingscamera, de Protect Home Alarm set of het One systeem.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Elgato Eve Flare waterdichte LED-tuinlamp (Apple HomeKit)
Elgato Eve Flare waterdichte LED-tuinlamp...
100,-
Meer informatie
Fatboy Concrete Kussen
Fatboy Concrete Kussen
39,-
Meer informatie
Fatboy Rondeju Poef
Fatboy Rondeju Poef
229,-
Meer informatie
Pak van 4 tags voor Honeywell Evohome-beveiligingssysteem
Pak van 4 tags voor Honeywell...
20,-
Meer informatie