Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Somfy Scenario Player voor TaHoma

Somfy Scenario Player voor TaHoma

  Meubels
  EAN: 3660849502652
  Merk: Somfy
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
70,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Somfy: Comfort en veiligheid

Met Somfy in huis weet je zeker dat je beschikt over een uiterst betrouwbaar domotica-systeem: het is zeer veelzijdig en makkelijk uit te breiden met uiteenlopende apparaten en sensoren. Aan de basis staat de TaHoma hub die je in alle gevallen nodig hebt. Via de TaHoma app voeg je apparaten toe, pas je instellingen aan en stel je "what if" scenario's in. Dat levert niet alleen comfort op, maar ook een gevoel van veiligheid.


Scenario's

Via de Somfy app kun je scenario's instellen. In een scenario bepaal je welke apparaten, op welk moment en in welke volgorde in- of uitschakelen. Dat kan op vaste tijden, maar je kunt ook scenario's automatisch laten ingaan wanneer er iets in je huis gebeurt. Denk aan het inschakelen van verlichting of het openen van rolluiken. Met de Somfy Scenario Player activeer je zo'n scenario met 1 druk op de knop, zonder smartphone. Dat is bijvoorbeeld handig bij de voordeur, zodat je direct bij binnenkomst jouw gewenste instellingen aanhaalt.


Pushberichten

Als je graag wil weten wat er in huis gebeurt als je weg bent, stel je je systeem zo in dat je een pushbericht ontvangt zodra de afstandsbediening wordt gebruikt. Je ontvangt dan een SMS of een e-mail waarin staat wanneer welke afstandsbediening is gebruikt. Deze wensen leg je vast in de TaHoma app.


Premium

Somfy is een kwaliteitsmerk. Producten zijn mooi ontworpen en van hoogwaardige kwaliteit. Standaard worde ze geleverd met al het directe toebehoren. Handig om te weten. De Somfy Scenario Player is een uitbreiding op je Somfy domotica-systeem, en kan alleen gebruikt worden met de TaHoma hub.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Magic Hole fauteuil Kartell zwart - oranje
Magic Hole fauteuil Kartell zwart - oranje
15% korting!
478,- 406,-
Meer informatie
Somfy Movement Sensor Indoor
Somfy Movement Sensor Indoor
80,-
Meer informatie
Imperial Dabman i400 DAB+ Internetradio HiFi Radio Tuner mini (Zilver)
Imperial Dabman i400 DAB+ Internetradio HiFi...
149,-
Meer informatie
vidaXL Krukken stapelbaar 4 st kunststof wit
vidaXL Krukken stapelbaar 4 st kunststof wit
50,-
Meer informatie