Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Somfy Stekker io (type F)

Somfy Stekker io (type F)

  EAN: 3660849541002
  Merk: Somfy
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
65,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Een verbonden huis

Deze stekker van Somfy heeft een erg compact ontwerp en is hiermee een perfecte toevoeging aan je smart home systeem. De stekker maakt het mogelijk om al je verlichting en kleine elektrische apparaten te verbinden. De stekkers kunnen worden gekoppeld aan alle io afstandsbedieningen en wandschakelaars en zijn als groep te bedienen. Wanneer je het jezelf nog gemakkelijker wil maken, kun je de slimme stekker verbinden met de Somfy TaHoma box of Somfy Connexoon waarna je elektrische apparaten te bedienen zijn via de app op je smartphone (iOS en Android).


IO-Homecontrol

Ook is het mogelijk om de huidige status te controleren wanneer de stekker is gekoppeld aan Somfy TaHoma of Somfy Connexoon. De feedback functie (terugmelding) geeft jou inzicht over de status van je aangesloten apparaten. Je kunt in TaHoma met sensoren combineren om je verlichting te laten reageren op omstandigheden. Zo kun je ervoor kiezen om het licht aan te laten springen wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Dit kan zijn voor persoonlijke gemak of veiligheidsredenen. Gebruik hiervoor de app op je smartphone of tablet en ben altijd op de hoogte.


Tijdsklok

Ook op de momenten dat je weg bent, kun jij met een veilig gevoel je dingen doen. Door de stekker te combineren met Somfy TaHoma of Somfy Connexoon kun je een tijdsklok instellen. Laat het lijken alsof er altijd iemand thuis is door de 'timer' instellingen zo in te richten dat de door jou gekozen lichten aan zijn op het moment dat er niemand aanwezig is en schrik inbrekers af.


Handig om te weten

De stekker is ook te bedienen zonder gebruik te maken van een afstandsbediening of app dankzij de ingebouwde aan/uit schakelaar. Naast compatibiliteit met Somfy TaHoma en Somfy Connexoon kunnen de stekkers ook worden gekoppeld aan io afstandsbedieningen (Situo 1/5 io, Keytis 4 Home io en Keygo io) en wandschakelaars (Smoove io).